01.03.2008. / 09:52

Autor: Katarina Zorić

SPLIT

Ubojstvo zbog svađe u prometu

Mladić je ubijen najvjerojatnije zbog nesporazuma u prometu

Noćas oko jedan sat iza ponoći u blizinu groblja Lovinac u Splitu ubijen je mlađi muškarac, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.

Navodno je do zločina došlo nakon što je ubijeni vozač pretekao vozilo marke fiat koje je bilo parkirano u blizini groblja. Nakon toga vozač fiata krenuo je u potjeru te prepriječio put žrtvi.

Prema neslužbenim informacijama iz fiata je izišlo nekoliko muškaraca koji su počeli udarati po automobilu 24-godišnjaka te je i mladić izašao van, nakon čega je došlo do prepirke.

Jedan od nasilnika ubrzo je odvukao 24-godišnjaka u stranu i zadao mu ubod nožem te su napadači sjeli u automobil i pobjegli, a nesretni mladić na mjestu je preminuo.

Istraga je još u tijeku, a policija je privela trojicu mladića osumnjičenih za sudjelovanje u ubojstvu 24-godišnjeg muškarca. Nad njima se trenutno provodi kriminalistička obrada



Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika