05.03.2008. / 12:51

Autor: Katja Mihovilović

Extra zona

George Clooney: bivša konobarica i go-go plesačica ukrotila zakletog neženju

Sarah Larson bila je pratilja amerričkog glumca na nedaavvnoj dodjeli Oscara čime je par potvrdio nagađanja o tome da je riječ o ozbiljnoj vezi

Iako nije osvojio Oscara za svoj nastup u trileru "Michael Clayton“, George Clooney uzrokovao je pravu senzaciju na nedavnoj dodjeli tih prestižnih filmskih nagrada, pojavivši se prvi put u svojoj karijeri na crvenom tepihu u društvu sa - svojom djevojkom. Taj poznati hollywoodski šarmer, poznat kao zavodnik koji se ne želi vezati za nijednu ljepoticu koju osvoji, tim je potezom naveo medije na zaključak kako se ipak primirio i našao onu pravu te kako njihovu vezu smatra ozbiljnom.
Njegova pratnja te večeri, 29-godišnja Sarah Larson, s kojom hoda od prošlog lipnja, odmah je postala glavna tema showbiz krugova. Svi su htjeli znati tko je ta atraktivna brineta širokog osmijeha, u plavoj Valentinovoj haljini s cvjetnim uzorkom, koju je Clooney cijelu večer svima ponosno pokazivao i u nijednom trenutku je nije prestao nježno dodirivati. Pitali su se i kako je uspjela obuzdati najpoželjnijeg hollywoodskog neženju.
Naime, iako je proteklih godina viđen u društvu s brojnim ljepoticama, mediji su o njima uvijek uspjeli saznati tek njihovo ime. No, čim se o nekoj od njih počelo pisati kao o potencijalnoj budućoj gospođi Clooney, slavni bi glumac ubrzo bio viđen u društvu s nekom novom. "Čim se s nekim počneš viđati, u novinama se pojave priče i fotografije i svi se pitaju tko je ona, što odmah stvara pritisak“, priznao je jednom zašto nije sklon ozbiljnim vezama. No sa Sarah Larson situacija je očito ponešto drugačija jer je 46-godišnji glumac tu 29-godišnju manekenku i bivšu go-go plesačicu već predstavio svojim roditeljima a nedavno je i pozvao da se useli u njegovu vilu u Los Angelesu.
Ipak, informacije o njoj su i dalje oskudne. Upoznali su se prošlog ljeta u noćnom klubu Palms' Moon u Las Vegasu, gdje je ona posluživala koktele. Ubrzo nakon toga ljubav je planula na lasvegaskoj premijeri njegova filma "Oceanovih trinaest“. Narednih mjeseci s njom je viđen na promotivnoj turneji za film "Michael Clayton“, a za nju se tada ustvrdilo da je 2004. godine bila pobjednica reality-showa "Fear Factor“ u sklopu kojeg je, među ostalim, morala odgristi glavu živom škorpionu. Takve avanture nisu nimalo neobične za tu ljepoticu, sklonu ekstremnim sportovima i adrenalinu, o kojoj se naveliko pisalo kad je u rujnu s Clooneyjem doživjela prometnu nesreću na njegovu motoru. Clooney je tada slomio rebro, a ona nožne prste pa se s njim na mondenim događanjima i premijerama pojavljivala s gipsom na nozi, no i dalje je uspjela izgledati glamurozno.
Istodobno pokušavajući ostvariti uspješnu manekensku karijeru, Sarah Larson se nastavila viđati s Clooneyjem, pratila ga na filmskim festivalima u Cannesu, Deauvilleu i Veneciji, a njegovi prijatelji tvrde kako mu je ova veza najozbiljnija otkako je 1999. prekinuo 3-godišnju vezu s francuskom konobaricom Céline Balitran. "Sarah je ionako stalno uz njega, usrećuje ga i ne uzrujava ga. Vrlo je smirena i puna ljubavi, a to je upravo ono što mu sada treba“, rekao je jedan njegov prijatelj.
George Clooney bio je od 1989. do 1992. oženjen glumicom Talijom Balsam, od koje se razveo te zakleo da se više nikad neće ženiti. Prije toga, kratko je vrijeme hodao sa sestrom Michelle Pfeiffer, DeeDee, te budućom suprugom Johna Travolte, Kelly Preston, s kojom je u vezi bio dvije godine, do 1989. godine. Nakon prekida sa Céline Balitran, često je bio viđen u društvu s britanskom TV-voditeljicom Lisom Snowdon i glumicom Kristom Allen, s kojima se naizmjenično viđao od 2000. do 2005. godine. Pripisivala mu se i veza s Ellen Barkin.
Clooney se nedavno pohvalio kako je sa Sarah Larson proveo Valentinovo u Las Vegasu, na što je sveukupno potrošio 40.000 dolara. Prvo su večerali u restoranu Nove Italiano, potom odgledali show "Cirque de Soleil" u hotelu Mirage, dok su nekoliko dana kasnije viđeni na Crazy Horse Paris Showu u MGM Grandu. Sarah Larson navodno je presretna što joj je on predložio da zajedno žive, pogotovo stoga što osjeća da joj "biološki sat otkucava" i željela bi prije tridesete postati majka. S tim se navodno slaže i Clooney, no ipak se zasad ne planira oženiti njome. To je u skladu s njegovim žestokim protivljenjem instituciji braka, iako neke njegove bliske prijateljice smatraju da će ipak jednog dana popustiti i oženiti se.
Naime, Michelle Pfeiffer i Nicole Kidman svojedobno su se njim kladile u 10.000 dolara da će do četrdesete godine oženiti se i postati otac, no okladu su izgubile i poslale mu novac. Ipak, oklada je onda produljena do njegove pedesete godine, a ulog udvostručen. Opstane li ova veza sa Sarah Larson, možda će sljedeći put on biti taj koji njima isplaćuje novac.
Na proljeće Clooney planira sa Sarah Larson otputovati na jezero Como, gdje ima vilu i gdje najviše voli provoditi slobodno vrijeme. Osim što ju je na Oscarima predstavio svojim prijateljicama poput Renée Zellweger i Cate Blanchett, koje su mu navodno dale svoj blagoslov, on je Sarah Larson počeo povezivati i s važnim imenima filmske industrije kako bi joj pomogao pokrenuti filmsku karijeru. Već je svog prijatelja, režisera Stevena Soderbergha zamolio da joj povjeri ulogu u svom najnovijem filmskom projektu jer je uvjeren da njegova nova djevojka ima potencijal postati velika hollywoodska zvijezda, poput njega.

Vezane vijesti

Video: Uhićen George Clooney!

Video: Uhićen George Clooney!

Slavni američki glumac George Clooney uhićen je zbog građanskog neposluha tijekom prosvjeda ispred sudanskog veleposlanstva u Washingtonu, javljaju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika