19.03.2008. / 19:32

Autor: Katarina Zorić

PREKID SHOW-A

Celebrity Big Brother ukida se zbog svađa zvjezdanih stanara

Navodno je Farma s konkurentske televizije uvelike potukla Celebrity Big Brother u gledanosti, pa su na RTL odlučili projekt završiti ovoga petka

Celebrity Big Brother završit će u petak jer je atmosfera u kući prerasla u "svađalačku monotoniju", potvrdila je RTL televizija za Net.hr. Show će tako završiti tjedan dana ranije, a razlog je vjerojatno slaba gledanost. Navodno je Farma s konkurentske televizije uvelike potukla Celebrity Big Brother u gledanosti, pa su na RTL odlučili projekt završiti ovoga petka.

"Celebrity Big Brother najavio je novu proljetnu programsku shemu te je bio dobar uvod u emitiranje programa u udarnom terminu. Ipak, RTL Televizija nije u potpunosti zadovoljna rezultatima koje je ovaj format postignuo u proteklom razdoblju. Tako će Celebrity Big Brother reality show završiti ovaj petak jer zvjezdanim stanarima nedostaje vanjski svijet i glamur, pa ih je Big Brother odlučio pustiti kućama uoči Uskrsa", potvrdili su s RTL televizije.

"U pravom reality showu mnogo je faktora koji određuju uspjeh, a zvjezdani se stanari nenaviknuti na izolaciju i na neispunjen dan obvezama iz vanjskog svijetu, nisu mogli nositi sa strogim pravilima Big Brothera što je rezultiralo svađalačkom monotonijom. RTL Televizija planirala je kraće trajanje zvjezdanog izdanja Big Brothera u usporedbi s uobičajenim formatom, a zbog Uskrsa Big Brother je ovaj put pokazao svoje veliko srce i pustio ih kućama", pojašnjava RTL Televizija.

Vezane vijesti

HRT protiv RTL-a: 'Medijski rat televizija'

HRT protiv RTL-a: 'Medijski rat televizija'

Hrvatska radiotelevizija (HRT) danas je neprimjerenim, neistinitim i neutemeljenim ocijenila izjave predsjednika Uprave RTL-a Johannesa Zulla da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika