26.03.2008. / 09:16

Autor: Marko Biočina

UKINUTA SERIJA

Još jedna blamaža RTL-a

Iako je dosad emitirano tek 12 od 55 snimljenih epizoda, serija "Ne daj se Nina" je skinuta s programa, a zamjenit će je srpska serija "Jesen stiže dunjo moja"

Ono što je već nekoliko puta bilo najavljivano u medijima, konačno je dobilo i svoju službenu potvrdu. Nakon što je naprasno i prijevremeno okončao emitiranje svog reality show-a Celebrity Big Brother, RTL će ukinuti i dramsku seriju "Ne daj se Nina". Iako je dosad emitirano tek 12 od 55 snimljenih epizoda, serija je skinuta s programa, a zamjenit će je srpska serija "Jesen stiže dunjo moja". Kada je snimanje serije prekinuto u siječnju ipak nitko nije očekivao da će "Nina" tako brzo nestati s televizijskih ekrana.

Inače, serija "Ne daj se Nina" bila je zajednički projekt RTL-a i srpske FOX televizije, snimljen po licenci po uzoru na mnoge slične serije u svijetu, od kojih je najpoznatija američka verzija nazvana "Ružna Betty". Razlozi obustave emitiranja nisu poznati, a prema neslužbenim informacijama problem nije bio u gledanosti koja je bila solidna.

Čini se da bi mogle biti točne neslužbene informacije o tome kako je došlo do neslaganja među partnerima oko raspodjele daljnjih ulaganja u produkciju. U RTL-ovom Odjelu za odnose s javnošću odbili su dati bilo kakav komentar vezan za cijeli slučaj, dok je odlukom o obustavi emitiranja bio iznenađen i sam redatelj serije Kristijan Milić: "Nitko me nije obavijestio, ali s druge strene, to je programska stvar RTL-a. Ne znam zašto bi se emitiranje prekinulo.".

U svakom slučaju, ovakve nagle promjene unaprijed određene programske sheme svakako neće dobro utjecati na imidž koji RTL nastoji prezentirati u javnosti.

Vezane vijesti

HRT protiv RTL-a: 'Medijski rat televizija'

HRT protiv RTL-a: 'Medijski rat televizija'

Hrvatska radiotelevizija (HRT) danas je neprimjerenim, neistinitim i neutemeljenim ocijenila izjave predsjednika Uprave RTL-a Johannesa Zulla da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika