03.04.2008. / 12:01

Autor: Nina Tomljanović

FARMA

Stefan Lupino se otuđio od ostalih stanara Farme

Većinu jučerašnjeg dana poznati fotograf Stefan Lupino proveo je u kući za sluge odvojen od svih, a jedina osoba s kojom normalno komunicira je Davorin

Nakon što je od svojih suparnika u reality showu Farma proglašen nefleksibilnim i agresivnim, poznati fotograf Stefan Lupino potvrdio je to ponašanjem u posljednja dva dana. Iako je pokazao iznimnu volju za radom, čini se da ga to neće spasiti od sudjelovanja u sljedećem dvoboju jer se već stvaraju klanovi protiv njega. Većinu jučerašnjeg dana proveo je u kući za sluge odvojen od svih, a jedina osoba s kojom normalno komunicira je Davorin.

To ni ne čudi s obzirom da je i sam Davorin proživljavao svojevrsnu krizu u kojoj je uglavnom bio ljut i nedruštven a najgore je bilo kada je čekao multivitamine iz produkcije koji nikako nisu stizali, dok nije mogao jesti zbog prehlade. Lupino je u jednoj od dnevnih emisija izjavio da ga nije briga što ostali misle o njemu jer se ionako ne kani družiti s tim ljudima kada napusti farmu.

Svoju ljutnju iskazao je odbivši raditi posuđe od gline čija bi prodaja farmerima omogućila prijeko potrebne namirnice. Očito je izolacija napravila svoje pa su se stanari sve više počeli obrušavati jedni na druge dok im nedostatak hrane ne pomaže da se osjećaju zadovoljnije. Čini se da najviše razloga za zadovoljstvo ima Ivana jer joj je, iako je izabrana drugi put za sluškinju, osiguran još tjedan ostanka na farmi.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika