04.04.2008. / 12:05

Autor: Tanja Molvarec

FARMA

Lupino u nemilosti sustanara

Fotograf Stefan Lupino je, prema očekivanjima, prvi poznati dualist današnjeg dvoboja dok je glasovanje za drugog dualistu tek počelo. Lupino nije bio iznenađen odlukom svojih suparnika, te je spremno pružao ruku da mu se udijele šibice kojima se glasuje.

Stanari nisu previše obrazlagali svoju odluku već je većina komentirala da je to ono što Lupino želi. Davorin je samo naglasio da su mu i Ivana i Lupino dragi i da nikada nije laka odluka predati nekome svoj glas. Nakon završetka glasovanja, Lupino je spremno pokupio stvari i krenuo prema kućici za sluge u koju ga je dopratila pjevačica Ivana. Ona je priznala da će Farma puno izgubiti ako Lupino ne pobijedi u dvoboju jer on radi daleko najviše od svih. Na upit što očekuje u dvoboju, Lupino je samo rekao da bi se volio suočiti sa Stipom Drvišem iako boksač ima određenu prednost pred njim zbog toga jer je mlađi.

Stanari će ipak u sljedećim danima imati više razloga za zadovoljstvo jer im je mentor Josip osigurao neke namirnice poput čokolade, mesa i raznih ulja u zamjenu za posude od gline koje su morali napraviti. Zadatak su uspješno napravili svi osim Davorina koji je odbio raditi posuđe, ali je ipak dobio lijek protiv kašlja za svoju prehladu. Farma je inače od srijede bogatija za još jednu lijepu životinju. Radi se o kobili, a brigu o njoj preuzela je Hana koja i sama jaše već duže vrijeme i obožava konje.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika