06.04.2008. / 13:11

 

Farma

Lupino i Drviš o obračunu na Farmi

U jučerašnjoj emisiji Farme plus, fotograf Stefan Lupino i Stipe Drviš govorili su o razlozima zbog kojih su se fizički obračunali u petak nakon dvoboja. Prvi je progovorio Lupino koji već duže vrijeme ne uživa simpatije stanara Farme. Često su mu zamjerali agresivnost i grube riječi kojima se služio i u jučerašnjoj emisiji nazvavši ih sve dvoličnim gubitnicima. Lupino je naglasio da mu se gadi njihovo ponašanje i neodgovornost prema poslu, a za neke je tvrdio da su živčani zbog nedostatka droge. Više je puta istaknuo da je sam radio većinu poslova na farmi dok su se drugi "ušminkavali" i ljenčarili.

Sukob sa Stipom komentirao je riječima da se radilo o samoobrani, te je najavio i tužbu protiv boksača za kojeg smatra da je primitivan i nasilan. U pozitivnom kontekstu spomenuo je samo Rafaela Dropulića i Davorina Bogovića, za kojeg je u više navrata spomenuo da je "totalno izgubljen" i živi u svom svijetu.

Više o razlozima tučnjave saznali smo od boksača Drviša koji je negirao optužbe da je on na Lupina prvi nasrnuo. Objasnio je da je reagirao prijetnjom onog trena kada je Lupino grubo rekao Dvini, koja mu je htjela čestitati na pobjedi, da se makne od njega.

"Nisam mogao gledati kako ih vrijeđa i ponižava pa sam stao na njihovu stranu", rekao je Stipe i dodao da se nimalo ne srami svojih postupaka. Jedino mu je žao što nije uspio ostati dovoljno dugo da postane gazda ili sluga. Ipak, važnija mu je činjenica da je većina stanara stala u njegovu obranu.

Stipe Drviš je i u sinoćnjoj emisiji pokazao kako ne vidi ništa sporno u tome da svjetski prvak u boksu pokušava konflikte riješiti pozivanjem protivnika u ring.

Najviše sreće u cijelom slučaju imao je Alen Macinić koji na kraju, unatoč porazu u dvoboju od Lupina, nije napustio show zbog diskvalifikacije njegova protivnika.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika