08.04.2008. / 08:00

Autor: Tanja Molvarec

FARMA

Drviš želi obračun u šumici

Bivši boksač Stipe obećao je Lupinu i novčanu nagradu ako fotograf izađe kao pobjednik iz dvoboja u šumici

Diskvalificirani stanari Farme, Lupino i Drviš nastavljaju zabavljati javnost svojim prepucavanjima i nakon fizičkog obračuna koji ih je "proslavio". Fotograf Stefan Lupino trenutno boravi u Zadru gdje je viđen u društvu prijatelja kako ispija koktele nazvane Hana i Aleks i komentira show riječima da "će se svi tamo počerupati i umrijeti od smrada".

Na Lupinove pozive na revanš u kavezu Stipe Drviš samo odmahuje rukom. "Lupino! Pa tko je taj uopće? Ostarjeli fotograf koji je u ovom sukobu vidio priliku da bude medijski eksponiran. A što se tiče kaveza, pa kakve su to gluposti!? Čovjek je smiješan!, spremno odgovara bivši boksač. Ipak, nije mogao odoljeti da Lupinu ne vrati istom mjerom pa je predložio sukob u šumici iz koje će Lupino,ako pobijedi, izaći bogatiji za određenu svotu novca koju dogovore.

Ljute suparnike uskoro očekuje i chat s forumašima i obožavateljima Farme gdje će vjerojatno biti vrlo iscrpno ispitivani o svim pojedinostima njihova sudjelovanja u tom showu. Za to vrijeme, život farmera na moslavačkom selu nastavlja se pod vodstvom nove gazdarice Stefany Hohnjec. Kako zbog nepredviđenih odstupanja nije bilo oproštajnog pisma, stanari su morali na papir napisati koga žele za gazdu, a većina je opisala Stefany kao dobar izbor jer je iskrena i pravedna. Farmerima je novi zadatk izrada kolaca, a posla su se prvi prihvatili Rafael i Alen koji su svjesni da će sada otkako nema Lupina morati više raditi.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika