10.04.2008. / 09:14

Autor: Tanja Molvarec

FARMA

Paljba uvreda na Farmi

Nakon što je saznala da ju je Aleks nazvala "smrdljivom Bosankom", Hana je u jednom trenu razmišljala o napuštanju svojih protivnika u čemu su je oni ipak odgovorili

Stanari reality showa Farma nikako da pronađu zajednički jezik što su i dokazali kada je Hana otkrila od Ivane kako ju Aleks smatra "prljavom Bosankom" što je Hanu toliko pogodilo da je u jednom trenu htjela napustiti farmu. "Imam stvarno osjećaj da me nitko ne može gledati očima", uplakano je rekla dok ju je Dvina pokušala smiriti i odgovoriti od nauma da otiđe.

Žensko rivalstvo je došlo do izražaja kada je Ivana započela osobni sukob s Aleks izazivavši je da otvoreno prizna Hani što misli o njenoj higijeni. Aleks se branila riječima da ne zna o čemu se tu radi i što je to ona točno rekla. No pravi je sukob započeo tek ispred kuće kada se rasprava Ivane i Aleks nastavila odvijati ispred Haninih očiju, pa je i ona saznala kakvo "lijepo mišljenje" Aleks ima o njoj.

Aleks je neprestano tvrdila da su njene riječi krivo protumačene i da su sve djevojke više manje prljave jer nemaju uvjeta za neko detaljnije tuširanje i održavanje higijene. Ivana je ipak, kada je vidjela koliko se Hana uzrujala, svima dala do znanja da možda to ipak nisu bile doslovno Aleksine riječi.

Na obiteljskom sastanku koji je uslijedio nakon, svi stanari su napisali svoje intimne ispovijesti i priznali da Farmom vlada zavist, nejedinstvo i neprijateljstvo. Drele ih je upozorio da ih gledaju milijuni Hrvata, te da bi ipak trebali malo pripaziti na svoje ponašanje. "Vi ste ekipa a u ekipi nema mjesta za igre pojedinaca", rekao im je dobronamjerno Drele. Aleks je u svojem pismu obećala da će ako pobijedi, donirati sav novac djeci kojima je pomoć potrebna jer su ona "najneiskvarenija i najiskrenija bića koja postoje".

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika