14.04.2008. / 12:10

Autor: Marko Biočina

Policija objavila

Fotorobot muškarca koji je izvršio atentat na Ivu Pukanića

Nacional u svom novom broju donosi ekskluzivne informacije i dosad nepoznate pojedinosti vezane za atentat na Ivu Pukanića, te preciznu foto-rekonstrukciju cijelog događaja

Policija je objavila fotorobot čovjeka koji je u noći sa srijede na četvrtak prošlog tjedna izvršio atentat na Ivu Pukanića, predsjednika Uprave NCL Media Grupe. Radi se o neobrijanom muškarcu starom između 30 i 35 godina, jače tjelesne građe, jakih crta lica, visokom oko 195 centimetara i teškom oko 120 kilograma. Napadač je nosio maslinastu jaknu i traperice, a na Pukanića je pucao iz pištolja s prigušivačem iz neposredne blizine.

Ivo Pukanić je uspio izbjeći prvi metak, a atentatoru se pri pokušaju ispaljivanja drugog metka pištolj zablokirao. S obzirom da nije nosio masku, Pukanić je uspio vidjeti lice napadača i zatim policiji dati detaljan opis na temelju kojega je izrađen ovaj fotorobot.

Policija je već u četvrtak fotorobot uputila svim policijskim upravama u Hrvatskoj, uz najavu kako će ga medijim dati na uvid kad to bude dopuštao tijek istrage.

Nacional u svom novom broju donosi ekskluzivne informacije i dosad nepoznate pojedinosti vezane za atentat na Ivu Pukanića, te preciznu foto-rekonstrukciju cijelog događaja.

Vezane vijesti

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Vrhovni sud potvrdio je osuđujuću presudu Luki Mataniću i Amiru Mafalaniju zbog sudjelovanja u ubojstvu suvlasnika "Nacionala" Ive Pukanića, a od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika