16.04.2008. / 14:47

Autor: Marko Biočina

SLUČAJ BANAC

Sanja Sarnavka okrivila Milinovića i Puhovskog za teško zdravstveno stanje Ive Banca

Sanja Sarnavka predsjednica udruge B.a.b.e. optužila je Žarka Puhovskog i ministra zdravstva Darka Milinovića za stanje u kojem se nalazi predsjednik HHO-a Ivo Banac, kojem je danas pozlilo te je odveden u bolnicu uz sumnje da je pretrpio srčani udar.

Komentirajući vijest da je Banac doživio srčani udar Sanja Sarnavka je za Index.hr izjavila kako je to posljedica Bančeve višednevne intenzivne borbe s institucijama države u slučaju Mirjane Pukanić. Tako je rekla da se Banac "strašno uzrujao" nakon jučerašnjeg razgovora s ministrom zdravstva Darkom Milinovićem koji mu je rekao kako smatra da su zdravstveni radnici u slučaju privođenja Mirjane Pukanić svoj dio posla odradili u skladu s zakonom.

Također, prema Sanji Sarnavki Banac je bio "na rubu živčanog sloma" zbog ponašanja Žarka Puhovskog koje ga je jako pogodilo: "Puhovski je išao razgovarati s Ivom Pukanićem i tvrdio da treba saslušati obje strane, iako su i u slučaju udruge B.a.b.e i HHO-a druga strana nama bile institucije, a nikako ne Ivo Pukanić".

Ivo Banac trenutno se nalazi na pretragama u KBC-u Zagreb.

Vezane vijesti

Seksizam u pivskoj industriji

Seksizam u pivskoj industriji

Na televiziji se između ostalih reklama za pivo pojavljuju i one Osječke pivovare, a udruga B.a.b.e. pozvala je potrošače na bojkot proizvoda zbog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika