17.04.2008. / 08:46

Autor: Katarina Zorić

SVADBENA ZVONA

Putin se ženi 24-godišnjom gimnastičarkom

Vjenčanje bi trebalo biti 25. lipnja u palači Konstantinovo kod Sankt Peterburga, gdje je prije dvije godine Putin ugostio summit G8

Ruski predsjednik Vladimir Putin u lipnju će se oženiti Alinom Kabajevom, djevojkom koja je samo godinu dana starija od njegove kćeri. Riječ je o 24-godišnjoj ruskoj gimnastičarki koja se navodno slikala i za Playboy. Nakon ozljede Alina je prekinula bavljenje sportom i počela se baviti politikom te u prosincu postala zastupnica u Dumi stranke Jedinstvena Rusija, kojoj je na čelu upravo Putin. Prema nekim informacijama, njih su dvoje u vezi od 2000 godine.

Vjenčanje bi trebalo biti 25. lipnja u palači Konstantinovo kod Sankt Peterburga, gdje je prije dvije godine Putin ugostio summit G8. Iako je talijanski dnevnik La Repubblica zatražio potvrdu te informacije u Kremlju, glasnogovornici nisu bili dostupni.

Vladimir Putin potajno se rastao od svoje prve supruge Ljudmile koja je u njegova dva mandata samo jednom progovorila za medije. Tada je istaknula kako s mužem razgovara rijetko. Putin iz prvoga braka ima dvije kćeri - 23-godišnju Mariju i 21-godišnju Katarinu. Djevojke žive pod pseudonimom, ali i pod snažnim mjerama sigurnosti.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika