17.04.2008. / 15:40

Autor: Katarina Zorić

DEMANTIJ

Alina Kabajeva zaprijetila tužbom

Korrespondent na svojoj internetskoj stranici danas navodi da 24-godišnja Alina nije željela komentirati napise te da je zaprijetila sudskom tužbom. "Nikakve komentare nećemo davati", rekla je njena glasnogovornica Jelizaveta Ovčinikova

Ruska gimnastičarka, a odnedavno i političarka, Alina Kabajeva zaprijetila je tužbom moskovskom tabloidu Korrespondent, koji je objavio vijest o njenoj udaji za ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Korrespondent na svojoj internetskoj stranici danas navodi da 24-godišnja Alina nije željela komentirati napise te da je zaprijetila sudskom tužbom. "Nikakve komentare nećemo davati", rekla je njena glasnogovornica Jelizaveta Ovčinikova.

"Imate vremena do večeri (u srijedu, 16.4.) da mi javite hoćete li napisati demantij ili ne. Ako do navečer ne dobijem tu informaciju od vas ili ako mi kažete da neće biti demantija, pokrenut ćemo sudsku tužbu", zaprijetila je Ovčinikova tabloidu.

Međutim, glasnogovornica je ponovno navečer nazvala redakciju Korrespondenta kako bi dala komentar, ali svoj, jer Alina Kabajeva nije osobno željela ništa reći.

"Informacija koju je objavio vaš list o vjenčanju čelnika države i Aline Kabajeve nije istinita", rekla je Ovčinikova.

Prošloga vikenda Korrespondent je, pozivajući se na dobro obaviješteni izvor, objavio da se Putin rastao od svoje supruge prije dva mjeseca te da bi se trebao oženiti Alinom Kabajevom 15. lipnja.

Nekad atraktivna gimnastičarka i dobitnica olimpijskih medalja, danas je zastupnica u Dumi iz redova Jedinstvene Rusije, stranke čije je čelništvo prihvatio odlazeći predsjednik Putin.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika