23.04.2008. / 11:49

Autor: Tanja Molvarec

FARMA

Slađana Petrušić neslavno napustila show

Slađana Petrušić burno je reagirala kada je saznala da mora, kao prva duelistkinja, otići u izolaciju

Nakon samo dvanaest dana sudioništva u showu Farma i puno tračanja i glupiranja, Slađana Petrušić napustila je svoje sustanare. Problem je nastao kada je Slađana izabrana za prvu duelistkinju zbog toga što je otkrila informacije iz vanjskog svijeta što je strogo zabranjeno.

I dok su drugi uredno odlazili u izolaciju znajući da ih to čeka ako postanu duelisti, Slađana Petrušić je odlučila prije napustiti Farmu nego biti izolirana.

Pokušala je i uvjeriti ostale da i u WC-u postoje kamere. Međutim, njena teorija nije najbolje prošla kod ostalih famera. Drele joj je priopćio da, ukoliko to želi, slobodno može za Zagreb jer na Farmi nitko nije prisiljen na ostanak.

Slađana je Farmu napustila riječima "ne znate vi tko je Slađa". Svojim otkrivanjem informacija uznemirila je najviše Aleksandru Grdić kojoj je rekla da je gledatelji baš i ne vole.

Za sada se ne zna hoće li netko nov doći umjesto nje kao što je ona bila među onima koji su zamijenili diskvalificirane Stefana Lupina i Stipu Drviša.



Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika