28.05.2008. / 08:57

Autor: Marko Biočina

Brzi oporvak

Eduardo počeo trčati

Dok se njegovi kolege pripremaju za nastup na Europskom prvenstvu, ozlijeđeni hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo Da Silva u rodnom se Brazilu oporavlja od teškog loma fibule kojeg je pretrpio nakon brutalnog starta igrača Birminghama Martina Taylora.

Jedan od liječnika koji nadgledaju njegov oporavak je i službeni liječnik brazilske reprezentacije Jose Luis Runcas, koji je otkrio kako Eduardov oporavak ide brže nego što je bilo tko mogao misliti i kako bi se mogao vratiti nogometu ranije nego što se očekivalo.

"Eduardo ide odlično. Mogao bi na teren i prije nego što smo mislili.", rekao je Runcas.

Ipak, rijetki su mogli pretpostaviti kako će tek tri mjeseca nakon tako teške ozljede hrvatski reprezentativac početi trčati. Upravo se to i dogodilo, a presretni Eduardo vijest je prvo javio svom vjenčanom kumu, Dinamovom igraču Ettu.

Iako se u početku prognoziralo kako hrvatski reprezentativac neće nastupiti do kraja kalendarske godine, sada se čini da bi mogao zaigrati već u rujnu. Takve vijesti sigurno su obradovale Arsenalovog trenera Arsenea Wengera, jer je puno igrača najavilo odlazak iz tog kluba ovog ljeta pa bi raniji Eduardov povratak bio veliko pojačanje za Arsenal.

Vezane vijesti

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva priznao je u izjavi za Marcu koliko je impresioniran europskim i svjetskim prvacima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika