03.06.2008. / 07:00

Autor: Ružica Đukić

Margareta Meler: "Moja Dvina nije spletkarošica"

Manekenka i bivša karatistica Dvina Meler jedna je od četvero finalista reality showa Farma a o njezinom ponašanju i odgoju za Extru govore njezina majka i dvije sestre

Tridesetjednogodišnja Dvina Meler prošlog je petka u igri znanja pobijedila Alena Macinića i tako osigurala svoje mjesto među četvero finalista reality-showa "Farma". Osim nje, glavnu nagradu od pola milijuna kuna imaju mogućnost osvojiti još i Rafael Dropulić, Ivana Marić i Jelena Urukalo.
"Ne mogu biti sasvim objektivna, jer ipak je riječ o mom djetetu, ali mislim da Dvina nimalo ne spletkari", rekla je Dvinina majka Margareta kada smo je posjetili u njihovu stanu u Velikoj Gorici gdje su nas, pored nje, dočekale i Dvinine dvije sestre, brat, šogor, nećakinja te ostala rodbina.
Iako je u početku prikazivanja "Farme" Dvina Meler bila povučena te je malo komunicirala s ostalim natjecateljima, u zadnje vrijeme - kako se "Farma bliži kraju" - sve je komunikativnija. Njezino ponašanje posljednjih nekoliko tjedana mnogi su njezini sustanari, a pogotovo natjecatelji koji su jedan za drugim ispadali iz daljnjeg natjecanja, nazivali proračunatim. Te je priče još više učvrstila situacija koju su imali prilike vidjeti i gledatelji Nove TV, na kojoj se "Farma" i emitira, kada je Dvina crtala tablice kada je tko od natjecatelja bio sluga, kada je ispao i slično. Mnogi su tada komentirali kako pokušava naći strategiju za pobjedu.
Na takve priče njezina majka Margareta kaže: "Kada je Dvina išla u 'Farmu' rekla mi je: 'Eto mene za tjedan dana doma.' Znam da ju je zanimalo kako 'Farma' izgleda i kako će se snaći među četrnaest nepoznatih ljudi u zajedničkom kućanstvu. Nije išla da bi pobijedila."
Taj Dvinin avanturistički duh, prema riječima njezinih ukućana, uvijek je bio jako izražen. Još je kao djevojčica voljela skitati se po svom kvartu u Velikoj Gorici te je vrijeme najčešće provodila na livadi u blizini zagrebačke zračne luke Pleso gdje je lovila zmije i miševe. Ljubav prema tim nesvakidašnjim ljubimcima ima i danas. Vlasnica je kraljevskog pitona kojem je dala ime Khardy.
Njezine mlađe sestre Lorena i Vestana tvrde kako je još kao djevojčica bila i pokretač akcije među djecom: "Osnovala je detektivsku agenciju Pink Panter. Obilazile smo kuće u izgradnji tragajući za navodnim kriminalom. Bilo je to još dok smo bile jako male. Na moru smo, na njezinu inicijativu, bili komandosi. Penjali se po stablima, skakali s mola", prisjetila se Lorena Meler.
Želja za avanturom je i danas, više od dvadeset godina poslije, dio Dvinine osobnosti. Proputovala je više od 60 zemalja svijeta, pisala brojne putopise, položila ispit za pilota… Godine 1998. sudjelovala je na izboru za Miss sporta Hrvatske na kojem je proglašena najljepšom, baš kao i na izboru za Miss sporta Europe. Bez obzira na to, Dvina ne voli da je nazivaju manekenkom, kao ni njezini ukućani.

Više u novoj Extri

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika