07.06.2008. / 17:07

Autor: Hrvoje Šimičević

26. lipnja

Death Angel u Zagrebu

Death Angel će u Zagrebu promovirati posljednji album "Killing Season", koji je izašao početkom 2008. godine, a očekuje se kako će se momci iz SAD-a kroz setlistu dobrano osvrnuti i na svoje najplodnije stvaralačko razdoblje. Točnije na neke od pjesama sa prva tri albuma

Jedan on najboljih američkih thrash metal bendova, aktivnih sudionika iznimno popularne San Francisco Bay area scene iz kraja 80-ih godina, po prvi će put krajem ovog mjeseca nastupiti u Hrvatskoj. Koncert je predviđen za 26. lipnja, a održati će se u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Death Angel će u Zagrebu promovirati posljednji album "Killing Season", koji je izašao početkom 2008. godine, a očekuje se kako će se momci iz SAD-a kroz setlistu dobrano osvrnuti i na svoje najplodnije stvaralačko razdoblje. Točnije na neke od pjesama sa prva tri albuma; "The Ultra-Violence (1987.), "Frolic Through the Park" (1988.) i "Act III" (1990.), koje i danas kritičari žanra svrstavaju u sam vrh thrash metal ostvarenja.

Death Angel je osnovan 1982. godine u Kaliforniji. Bend je prestao postojati 1991. godine, da bi se ponovno okupili nakon nastupa na festivalu Thrash of the Titans početkom 21. stoljeća.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 100 kuna, odnosno na dan koncerta po 120 kuna. Dostupne su na prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu Berislavićeva 13) - (link na muzika.hr - Kupovina ulaznica), te u Zagrebu Kartomlat (Importanne centar), Integral (pothodnik), Route 66 i Boogaloo clubu.



Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika