22.12.2008. / 12:16

Autor: Branimir Lozej

Červar:"Bilo bi najljepše da u domovini osvojimo zlato!"

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar u intervjuu za sportski tjednik “90 minuta” izjavio je kako je Ivano Balić ključ uspijeha reprezentacije na nadolazećem Svjetskom prvenstvu

Lino Červar je mišljenja kako je status domaćina ima svoje dobre i loše strane, ali uvijek prevladavaju one pozitivneLino Červar je mišljenja kako je status domaćina ima svoje dobre i loše strane, ali uvijek prevladavaju one pozitivneKako će Hrvatska će biti domaćin Svjetskog rukometnog prvenstva, koje se održava od 16. siječnja do 1. veljače 2009. godine, izbornik Hrvatske Lino Červar dao je intervjuu sportskom tjedniku "90 minuta". Istaknuo je kako je ovo zlatno razdoblje rukometne reprezentacije te kako reprezentacija ima zacrtane najviše ciljeve koje, prema njegovim riječima, i ostvaruju. Ciljevi reprezentacije na prvenstvu su osvajanje medalje, naravno zlatne.

Červar je govorio i o pripremama za nadolazeće prvenstvo koje planiraju potpuno odraditi u Splitu, gdje kreću već 2. siječnja sljedeće godine. Povratak Ivana Balića u reprezentaciju, veseli Červara, koji svakodnevno prati njegov oporavak te iščekuje Balićev povratak u formu.

“Znam da sam nestrpljiv, ali želio bih da što prije uđe u optimalnu formu i da treninzima i igrački dođe na vlastiti vrhunac. On je jedan od ključnih igrača!” rekao je Červar novinaru “90 minuta” Josipu Bagiću.

(Više u novom broju “90 minuta”)

Vezane vijesti

Slavko Goluža nasljeđuje Linu Červara

Slavko Goluža nasljeđuje Linu Červara

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) Sandi Šola je nakon sastanka Upravnog odbora održanog u utorak izjavio kako je dobio mandat UO-a da sa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika