23.12.2008. / 10:45

Autor: Dean Sinovčić

Prve fotografije iz novog Tarantinovog filma "Inglourious Basterds"

Novi film Quentina Tarantina snima se u Njemačkoj i Francuskoj i prikazat će vojnu skupinu američkih Židova koji su u Drugom svjetskom ratu okrutno ubijali naciste.

Brad Pitt kao narednik Aldo Raines u filmu "Inglourious Basterds" Quentina TarantinaBrad Pitt kao narednik Aldo Raines u filmu "Inglourious Basterds" Quentina TarantinaPrije dva mjeseca u Njemačkoj je počelo snimanje novog filma Quentina Tarantina pod nazivom «Inglourious Basterds», priča iz drugog svjetskog rata koju je Tarantino godinama pripremao te ujedno napisao scenarij. Naslov filma, a djelomično i radnju, Tarantino je preuzeo od filma talijanskog redatelja Enza Castellarija pod nazivom «Inglourious Bastards» iz 1978. godine.

Radnja filma smještena je u Francusku tijekom drugog svjetskog rata gdje djeluje skupina američkih Židova pod nazivom «The Basterds» i kojima je cilj da brutalnim i okrutnim ubijanjem nacista unesu strah među njemačke vojnike. Provodeći svoje planove, susrest će se s francuskom Židovkom, mladom djevojkom čiju su obitelj ubili nacisti i koja vodi kino dvoranu u Parizu u kojoj njemačka vojska želi prikazati ratno-propagandni film.
Diane Kruger, kao njemačka glumačka zvijezda Bridget von Hammersmark u novom Tarantinovom filmuDiane Kruger, kao njemačka glumačka zvijezda Bridget von Hammersmark u novom Tarantinovom filmu

Na prve dvije fotografije koje su procurile na internet vidi se Brad Pitt kao naredenik Aldo Raines, vođa The Basterdsa, kako se obraća svojim vojnicima. Na drugoj slici vidi se Diane Kruger u ulozi njemačke filmske zvijezde Bridget von Hammersmark, kako zabavlja grupu njemačkih vojnika. Premijera filma očekuje se na filmskom festivalu u Cannesu 2009. godine.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika