30.12.2008. / 08:50

Autor: Hina

Australci nisu utvrdili uzrok smrti Britt Lapthorne

Istražna državna sutkinja Jennifer Coate je u utorak u Melbourneu, gradu u kojem je Lapthorne živjela, objavila rezultate obdukcije koji govore da je uzrok smrti nepoznat

Britt LapthorneBritt LapthorneIstražna sutkinja u Australiji nije pronašla uzrok smrti 21-godišnje Britt Lapthorne čije je tijelo u listopadu pronađeno u moru u blizini Dubrovnika nakon što je djevojka nestala iz dubrovačkog disco cluba.

Istražna državna sutkinja Jennifer Coate je u utorak u Melbourneu, gradu u kojem je Lapthorne živjela, objavila rezultate obdukcije koji govore da je uzrok smrti nepoznat. Obdukcija koju je provela hrvatska strana pokazala je "da se na tijelu stradale Britt Lapthorne nisu pokazali tragovi nasilja".Njezini roditelji bili su nezadovoljni ovakvim epilogom obdukcije, jer nisu dobili odgovor na pitanje o uzroku smrti Britt Lapthorne.

Potom su zatražili drugo mišljenje, odnosno obdukciju u Australiji, čiji su se rezultati, međutim, na kraju pokazali kao identični prvotnoj obdukciji. Roditelji preminule djevojke ovih se dana nalaze u Dubrovniku, gdje su se između ostalog sastali i s novim šefom dubrovačke policije Zlatkom Sokolarom.

Mlada Australka nestala je 17. rujna nakon noćnog provoda a njezin su nestanak prijavili prijatelji nakon što se nije pojavila u hostelu u kojem je odsjela. (Hina, H.Š.)

Vezane vijesti

NATO 'protiv' strane intervencije u Siriji

NATO 'protiv' strane intervencije u Siriji

Strana vojna intervencija u Siriji nije "dobar put", ocijenio je u srijedu glavni tajnik NATO-a Anders Fogh Rasmussen, nekoliko sati pošto je visoki… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika