06.01.2009. / 18:29

Autor: Josip Bagić

Tomasov debi u dresu Hajduka na dvoranskom prvenstvu u Zadru

Čini se kako je novi Hajdukovac Marin Tomasov željan dokazivanja i igre. Naime, ovaj je 21-godišnjak postigao prvi pogodak na danas otvorenom dvoranskom prvenstvu u utakmici protiv sesvetske Croatije. Dvoransko prvenstvo Hrvatske traje od 6. do 11. siječnja

Marin Tomasov potpisao je za splitski Hajduk pred kraj prošle godineMarin Tomasov potpisao je za splitski Hajduk pred kraj prošle godineU Zadru je počelo dvoransko prvenstvo Hrvatske u nogometu. Igra se na umjetnoj travi novoizgrađene dvorane Krešimir Ćosić u Višnjiku. U prvoj utakmici prvenstva slavio je prošlogodišnji prvak Hajduk 3:0 nad Croatijom iz Sesveta.

Naime, Zlatko Cico Kranjčar novi je trener sesvetske Croatije, koja se u svojoj prvoj utakmici nije snašla. Hajduk je od prve minute osjetio podršku svojih navijača, koji su napunili dvoranu, i krenuo vrlo agresivno u igru. Novi igrač Hajduka Marin Tomasov zabio je gol već u drugoj minuti susreta i pokazao je kako je njegov dolazak u Hajduk bio odličan potez. Hajduk agresivnom igrom nastavlja i poslije prvog gola, te u 10. minuti Dinko Trebotić postiže gol za 2:0.

U početku drugog poluvremena ponovno se isticao Tomasov koji je vidno željan dokazivanja u Hajduku. No, Trebotić ponovno postiže gol u 10. minuti drugog poluvremena te potvrđuje Hajdukovu pobjedu.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika