06.01.2009. / 22:13

Autor: Anamarija Kronast

Djelatnici RTL-a molili za zdravlje Ive Bagić

Lijepoj voditeljici po treći puta se vratio zloćudni tumor zbog čega je ponovno operirana i podvrgnuta kemoterapiji od koje se oporavlja kod kuće


Iva je s Renatom Sopek i Vanjom Halilović snimila kampanju za dmIva je s Renatom Sopek i Vanjom Halilović snimila kampanju za dmNovogodišnji i božićni praznici na RTL-u su ove godine prošli u manje svečanom ozračju nego prije. Razlog tomu je bolest njihove djelatnice, studentice prava Ive Bagić kojoj se zloćudni tumor vratio i treći puta.
Kao potporu hrabroj djevojci, njezini su se kolege okupili u zagrebačkoj crkvi Svetog Josipa te zajednički molili za Ivino ozdravljenje.
Lijepa voditeljica s tumorom se bori već pet godina, a posljednji puta je operirana krajem prošle godine.
Trenutačno je podvrgnuta kemoterapiji, no nije u bolnici nego se oporavlja kod kuće. I premda joj je nakon svake kemoterapije otpala kosa, što je hrabro i pokazala u jednom tjedniku, Iva je priznala kako joj je povremeno hlano i kako jedva čeka da joj naraste nova.

Vezane vijesti

HRT protiv RTL-a: 'Medijski rat televizija'

HRT protiv RTL-a: 'Medijski rat televizija'

Hrvatska radiotelevizija (HRT) danas je neprimjerenim, neistinitim i neutemeljenim ocijenila izjave predsjednika Uprave RTL-a Johannesa Zulla da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika