10.01.2009. / 23:44

Autor: Anamarija Kronast

Zbog Latinove bolesti otkazana Latinica

Nagrađivani novinar i urednik odbio je dati službeno objašnjenje, dok se njegova nadređena Hloverka Novak Srzić čudi što nije kazao kako je riječ o zdravstvenim problemima autora emisije

Autor i voditelj emisije nije želio davati objašnjenja vezana uz otkazivanje LatiniceAutor i voditelj emisije nije želio davati objašnjenja vezana uz otkazivanje LatiniceUmjesto, u svim tiskovinama unaprijed najavljene Latinice, HTV je naglo promijenio odluku i u istom terminu odlučio emitirati bosanskohercegovački film Armin.
Takva je odluka, tvrde na državnoj televiziji, posljedica bolesti Denisa Latina koji nije uspio na vrijeme dovršiti emisiju. Ipak, obično razgovorljivi Latin ovaj je put bio škrt na riječima:
-Za bilo takve izjave morate se obratiti Hloverki Novak Srzić ili Vanji Sutliću-odgovorio je na pitanje zbog čega nema Latinice.

Glavna urednica Informativnog programa Hloverka Novak Srzić bila je iznenađena takvom reakcijom:
-Teško mi je vjerovati da vam Latin nije rekao kako je iz njegove redakcije došla obavijest da je Latin bolestan te da zbog toga neće dovršiti emisiju. To je jedini razlog neemitiranja Latinice, a kolega ne radi unaprijed pa nemamo niti zamjenu-rastumačila je Hloverka.

Ipak, prisavskim hodnicima idalje se čuje pitanje je li doista riječ o bolesti, obzirom da je Latin profesionalac koji je rijetko zakazao zbog privatnih problema, ili je u pitanju još jedan sukob na HTV-u.
U oba slučaja, sve će uskoro izaći na vidjelo.

Vezane vijesti

Latinov povratak u Dnevnik

Latinov povratak u Dnevnik

Denis Latin vraća se u središnji Dnevnik. Godinu i pol od ukidanja njegove 'Latinice' i preseljenja na poslove 'osmišljavanja nove unutarnjopolitičke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika