11.01.2009. / 22:37

Autor: Anamarija Kronast

Denis Latin u bolnici, a Hloverka razmišlja o njegovoj zamjeni

Zbog pogoršanja zdravstvenog stanja autor Latinice je trenutačno hospitaliziran, a na HTV-u razmišljaju tko bi mogao raditi umjesto njega

Je li Denis Latin idući na listi na odstrel, pitanje je koje se posljednjih dana sve češće čuje na prisavskim hodnicimaJe li Denis Latin idući na listi na odstrel, pitanje je koje se posljednjih dana sve češće čuje na prisavskim hodnicimaSvega petnaestak sati nakon što smo razgovarali s Denisom Latinom, autor i urednik Latinice morao je otići u bolnicu. Razlog je pogoršanje njegovog zdravstvenog stanja, točnije Chronove bolesti s kojom se bori već godinama.

Što je ovoga puta potaknulo buknuće bolesti još se ne zna. Sigurno je da su raskinuće Latinovog ekskluzivnog ugovora i smanjenje plaće kod novinara izazvali stres.
Naime, nije tajna da se Denis već duže vrijeme ne slaže s glavnom urednicom Informativnog programa Hloverkom Novak Srzić.

Tema Latinice koja je trebala biti emitirana u ponedjeljak trebala je biti Kad je država raspikuća, a kao jednog od glavnih gostiju Latin je predložio Radimira Čačića, s čim se Hloverka navodno nije složila.
Nakon toga Latin je otvorio bolovanje.

Neemitiranje Latinice prilično je razljutilo Hloverku koja je čak kazala da razmišlja i o zamjeni za Latina kako im se ponovno ne bi dogodilo da umjesto najavljene Latinice emitiraju film.
Još, doduše, nije jasno je li višestruko nagrađivani novinar jedne od najgledanijih HTV-ovih emisija još jedan na listi na odstrel ili će na državnoj televiziji ipak iznaći kompromisno rješenje.
Zasad, Denisu Latinu je najvažnije da se što prije oporavi.

Vezane vijesti

Latinov povratak u Dnevnik

Latinov povratak u Dnevnik

Denis Latin vraća se u središnji Dnevnik. Godinu i pol od ukidanja njegove 'Latinice' i preseljenja na poslove 'osmišljavanja nove unutarnjopolitičke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika