12.01.2009. / 21:09

Autor: Anamarija Kronast

Denis Latin pušten kući, no i dalje na bolovanju

Premda je HTV, umjesto iznimno gledane Latinice, odlučio emitirati nagrađeni bosanskohercegovački film Armin, veliko je pitanje hoće li on biti adekvatna zamjena za emisiju koja se emitira 15 godina i tko će odgovarati ako ne bude

Premda je pušten na kućnu njegu, Denis Latin mora mirovati i izbjegavati svaki stresPremda je pušten na kućnu njegu, Denis Latin mora mirovati i izbjegavati svaki stresNakon temeljitih liječničkih pregleda Denis Latin ipak je pušten iz bolnice i trenutačno se nalazi na kućnoj njezi. Nažalost, problemi s njegovom bolešću idalje su prisutni zbog čega su mu liječnici savjetovali odmor i mirovanje.

Ipak, upitali smo ga je li, u terminu u kojem inače ide Latinica, gledao njezinu zamjenu, odnosno bosanhohercegovački film Armin kojim njegova matična kuća nastoji održati visoku gledanost kakvu postiže Latinica.

-Ne, nisam gledao televiziju. Ne radim ništa nego se odmaram-kazao je Latin koji inače ne propušta pogledati niti jednu Latinicu jer, tijekom petnaest godina, iz svake je naučio što se idući puta može popraviti, izmijeniti ili napraviti bolje, drugačije i modernije.

O problemima o kojima se priča na HTV-u nije želio govoriti jer su mu trenutačno najpotrebniji mir i odmor.
Ipak, nismo mogli ne sjetiti se kako je, prije nekoliko godina, kada je Denis također bio u bolnici, HTV u terminu Latinice emitirao visokobudžetni film nastojeći održati gledanost.
Tada im to nije uspjelo, a uskoro će se vidjeti je li Armin uspio zamijeniti Latina. Biti će to svima dobar pokazatelj za nastavak daljnih pregovora ili sukoba.

Vezane vijesti

Latinov povratak u Dnevnik

Latinov povratak u Dnevnik

Denis Latin vraća se u središnji Dnevnik. Godinu i pol od ukidanja njegove 'Latinice' i preseljenja na poslove 'osmišljavanja nove unutarnjopolitičke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika