13.01.2009. / 08:03

Autor: Hina

Novi napad na NATO-ovo skladište u Pakistanu

To je prvi napad nakon što je pakistanska vojska prošlog mjeseca izvela veliku operaciju protiv pobunjenika u tjesnacu Khyber

U tjesnacu Khyber islamistički borci napadaju kamione koji opskrbljuju međunarodne snage i američke postrojbeU tjesnacu Khyber islamistički borci napadaju kamione koji opskrbljuju međunarodne snage i američke postrojbeTalibani su danas rano ujutro izveli raketni napad na skladište kojim se služe snage NATO-a na sjeverozapadu Pakistana gdje je zapaljen jedan kamion, navela je policija.

"Pobunjenici su ispalili tri rakete na skladište NATO-a tijekom noći", rekao je jedan policijski dužnosnik. Pobunjenici su pobjegli nakon razmjene vatre, dodao je isti izvor.

To je prvi napad nakon što je pakistanska vojska prošlog mjeseca izvela veliku operaciju protiv pobunjenika u tjesnacu Khyber, koji povezuje Pakistan i Afganistan, a izveden je blizu Peshawara.

Na tom mjestu islamistički borci redovno napadaju kamione koji opskrbljuju međunarodne snage i američke postrojbe koje se bore protiv talibana u Afganistanu. (P.H.)

Vezane vijesti

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Američke bespilotne letjelice ubile su početkom tjedna više od 27 Pakistanaca u najnovijim napadima u sklopu operacije koja sad već traje drugi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika