15.01.2009. / 10:40

Autor: Anamarija Kronast

Vlatka Pokos na audiciji HTV-a

Nakon što joj je uskraćen angažman u riječkom HNK, gdje su naglo odlučili štedjeti, voditeljica se želi vratiti na državnu televiziju

Vlatka nije zlopamtilo i ponovno će pokušati dobiti angažman na nacionalnoj televizijiVlatka nije zlopamtilo i ponovno će pokušati dobiti angažman na nacionalnoj televizijiVoditeljica i pjevačica Vlatka Pokos nikad nije krila da je poslovno bila najsretnija dok je radila na HTV-u, a u to ju je vrijeme posebno hvalila tadašnja željezna lady Ksenija Urličić.


I, premda nitko to nikada nije do kraja konretno objasnio, nakon Ksenijinog odlaska i Vlatkina popularnost na državnoj televiziji je naglo pala.
Od tada se okušala u brojnim voditeljskim projektima, no posla na HTV-u za nju nikad nije bilo.


No, Vlatka nije zlopamtilo. Nakon povratka sa skijanja otići će na HTV-ovu audiciju za voditelje, koju protekla dva dana oglašavaju na teletekstu. Doduše, dobna granica je 30 godina, no voditeljicu to ne smeta. Zna da dobro izgleda, a vjeruje kako će važnije biti njezine godine iskustva.

Vezane vijesti

HRT nelegalno poskupio naknade?

HRT nelegalno poskupio naknade?

Hrvatska radio televizija je nepravedno i protivno zakonima tržišnog natjecanja podigla cijene naknada kabelskim i satelitskim operaterima koji bi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika