18.01.2009. / 00:33

Autor: Vanja Turak

Zašto Cate Blanchett više ne želi glumiti s Bradom Pittom

Pored svih izazova s kojima se morala suočiti na snimanju svog najnovijeg filma The Curious Case of Benjamin Button, zanosna plavuša otkriva kako su joj najteže padale ljubavne scene s muškarcem kojeg su žene proglasile ultimativnim seks simbolom

Glumica ne može vjerovati koliko je Brad opsjednut AngelinomGlumica ne može vjerovati koliko je Brad opsjednut Angelinom- Zaista je za ne povjerovati koliko je taj čovjek zaljubljen u Angelinu, prestrašno. Od sada želim da u mom ugovoru piše: snimanja s Brad Pittom ne dolaze više u obzir - kroz smijeh objašnjava glumica Cate Blanchett otkrivajući kako Brad i na poslu misli isključivo na Angelinu i njihovu djecu.

Cate i Brad u filmu The Curious Case of Benjamin Button igraju ljubavnike, a neobična priča o čovjeku koji se rađa biološki deformiran sljedeći mjesec stiže u naša kina.

Film se bazira na istoimenoj kratkoj priči američkog pisca Francisa Scotta Fitzgeralda iz 1921. godine, o čovjeku koji se rađa kao 80-godišnjak i biološki proces mu postaje obrnut, što znači da ne stari, nego se pomlađuje i na kraju umire kao dojenče.

- Snimanja su bila zaista naporna jer osim što smo na setu provodili 12 sati, morali smo u studiju za make-up biti najmanje 6 sati prije početka snimanja, posebno Brad na kojeg se najviše trošilo vremena za šminku i kostimografiju - rekla je Blanchett, koja u filmu igra Daisy, lijepu plesačicu u koju će se Benjamin zaljubiti.

- Benjamin upoznaje Daisy kao djevojčicu od 6 godina, tada će ih vezati isključivo dobro poznanstvo, no kada dosegnu jednaku starost, postanu ljubavnici i mogu slobodno reći da je njihova ljubavna priča jedna od najboljih ikad ekraniziranih - zaključuje Cate.

Film o jednoj sasvim obično,j a opet neobičnoj ljubavi osvojio je već ljubitelje takvih žanrova u Americi i Australiji, a budući da k nama stiže početkom veljače, idealan za je kao poklon za nadolazeće Valentinovo.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika