23.01.2009. / 17:48

Autor: Anamarija Kronast

Sundance: Goran Višnjić potjerao hrvatske novinare s crvenog tepiha

Bahati glumac nikada nije bio previše zaintersiran za davanje intervjua novinarima iz svoje zemlje, a najnoviji izgovor mu je nekorektnost izvještavanja o aferi Rupić-Višnjić. U kojoj je, poznato je, jedino on bio krajnje fer

Goran se nekorektno i bahato ponio prema novinarima iz Hrvatske, i to nije prvi putaGoran se nekorektno i bahato ponio prema novinarima iz Hrvatske, i to nije prvi putaČini se kako Goran Višnjić smatra da mu je afera s Mirelom Rupić donjela dovoljno publiciteta pa mu dodatne promocije, čak ni kada je riječ o filmovima, naprosto nisu potrebne.
To je, naime, jedino suvislo objašnjenje za ono što se ovih dana dogodilo Ivani Nanut i ekipi Novetv. Kolege su otputovali u Ameriku kako bi razgovarali s Goranom Višnjićem koji je došao zbog promocije filma Helen u kojemu glumi s Ashley Judd.
Logično, najzanimljivi im je bio glumac hrvatskog podrijetla. Čim su pokušali osigurati mjesto na crvenom tepihu, pritom napominjući koliko im je to važno jer su došli iz Hrvatske, rečeno im je da je sve krcato i da za njim nema mjesta.
To ih, dakako, nije pokolebalo pa su ipak došli na crveni tepih i tamo zatekli doslovce 3 fotografa, a od televizijskih ekipa bili su jedini!
Očito, filmska karijera Gorana Višnjića baš i ne ide uzlaznom putanjom. No, taman kada su pomislili da je tu iznenađenjima kraj, dočekalo ih je još jedno.
Rečeno im je da ne mogu dobiti izjavu od Gorana Višnjića, te da smiju ostati samo ako mu se ne budu obraćali!
Ovakva bahatost ipak ih nije spriječila da mu se obrate, no Goran ih je hladno odbio i bez pozdrava otišao.

-Četiri smo puta bili na ovom festivalu i doista nam je bilo drago vidjeti glumca iz Hrvatske, te nam nije bila namjera pričati o Mireli Rupić nego o filmu-tumači Ivana Nanut i nastavlja-Svojim stavom prema nama pokazao je da nikada neće biti zvijezda jer se ne zna nositi sa skandalima poput pravih zvijezda-zaključila je novinarka.

No, nisu oni jedini novinari iz Hrvatske koji, za razliku od kolega iz inozemsnih medija, imaju problema s glumcem iz Šibenika.
Naš urednik, ugledni filmski novinar Dean Sinovčić dva puta je imao zakazan intervju s Goranom Višnjićem i dva puta ga je glumac otkazao.
Prvi puta se to dogodilo 2001. godine u Cannesu, gdje je povod za razgovor bio njegov film "Ljubav bez izlaza", a drugi puta 2005., kada je Goran glumio u Elektri s Jennifer Garner. U potonjem slučaju Sinovčiću je nuđeno da telefonski odradi intrevju.
U oba slučaja nije pomogao ni Sinovčićev ugled među distributerima, a kako je sve to bilo prije afere Višnjić Rupić, glumac se tada nije mogao izgovarati navodnom nekorektnošću domaćih novinara prema njemu.
Dakle, ostaje nejasno što to Goran Višnjić ima protiv novinara iz Hrvatske.

Vezane vijesti

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Banjalučki filmaši najavljuju snimanje hollywoodskog filma o istinitom događaju za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, izvještava Blic. Nitko od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika