01.02.2009. / 21:22

Autor: Jelena Badovinac

Ana Brdarić: Bojim se jedino neuspjeha u braku

Voditeljica Ana Brdarić proteklih je dana zamijenila studio RTL-ovih Vijesti onim u Areni. Čelništvo RTL-a odabralo je upravo Anu Brdarić kao glavnu voditeljicu u neformalnom dijelu prijenosa Svjetskog rukometnog prvenstva. Novinarki Extre odala je kako se riješila treme, što je naučila o rukometu, koliko su joj u životu pomogli majčini savjeti, te odala kako će se uskoro udati

Ana Brdarić odlično se snašla i u sportskom programuAna Brdarić odlično se snašla i u sportskom programuIako je već pet godina na ekranu, ta 27-godišnja novinarka prvi je put dobila priliku raditi ovako veliki projekt i, kako tvrdi, bio joj je to do sada najveći izazov. Ana Brdarić uspješna je ne samo u poslu, već i u privatnom životu pa se tako nedavno uselila u zajednički stan sa svojm dugogodišnjim dečkom, agronomom Markom Boljom.
EXTRA: Jeste li imali tremu pri ovom projektu? Ipak je malo drukčije raditi Svjetsko rukometno prvenstvo nego voditi Vijesti.
- Bilo je dosta treme. Ali "cuhke" su razbile tremu i, naravno, naši rukometaši koji su se cijelo prvenstvo trudili nam što više olakšati posao. Za njih nema pitanja na koje nisu željeli odgovoriti. Kad smo se pripremali za prvu utakmicu u Splitu pred 12.000 ljudi, imala sam tremu o kojoj nisam previše pričala. No, sva sreća ponijela me atmosfera i trema je prošla. Izlazak hrvatske reprezentacije na teren poništi svaku tremu. S druge strane, imali smo odličan back-up, odnosno tim koji je stajao iza nas. Bili su vlo stručni, opušteni i neprestano uz nas.
EXTRA: Tko su "cuhke"?
- "Cuhke" su Ana Miščević i Antonija Mandić. A zašto "cuhke"? Zato što Ana ne može izgovoriti slovo "r" što je nama svima beskrajno simpatično. I samo da se razumijemo, Ana je od svih nas imala najnezahvalniji posao i odlično ga je odradila što god netko mislio o njenom slovu "r". I jedna i druga imaju jako puno iskustva na terenu. U redakciji sve tri radimo pet godina, ali smo prvi put radile neki projekt zajedno. Pokazale su se kao prave profesionalke. Razbile su mi tremu u sekundi i na tome sam im jako zahvalna.
EXTRA: Tko se brinuo za vaš izgled na ekranu?
- Pripreme su se odvijale vrlo brzo i doslovno je bila riječ o jednom trenutku u kojem je uredništvo RTL-a odlučilo sve nas ubaciti u to. Prve dane smo se krpale s garderobom, no kasnije smo se opustile. Čak mi je jedan dana Velimir Kljaić sugerirao što da odjenem sljedeći dan. (Fotografije: Krasnodar Peršun)
Više pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika