01.02.2009. / 23:30

Autor: Anamarija Kronast

Mirela Rupić: Ponovno bih bila s Goranom Višnjićem

Unatoč ružnim riječima, medijskim predbacivanjima, optužbama i uvredama, Šibenčanka kaže kako je glumac tijekom njihove veze bio divan muškarac kakvog bi svaka žena poželjela, no svjesna je da je njihovoj vezi davno došao kraj.

Mirela je priznala kako tijekom veze s Goranom Višnjićem za nju nije postojalo ništa drugoMirela je priznala kako tijekom veze s Goranom Višnjićem za nju nije postojalo ništa drugoŠibenčanka Mirela Rupić koja je široj javnsti postala poznata kada je rodila Lanu Lourdes, kći Gorana Višnjića izjavila je u emisiji Red Carpet kako je glumac, tijekom njihove afere, bio takav đentlmen da bi ponovno bila s njim. Nije, doduše, više zaljubljena u njega, barem joj "noge ne klecaju" kao u doba njihove veze.

U iskrenoj ispovijesti Mirela je kazala kako ona nije Gorana "navukla" na trudnoću jer misli kako to niti jedna žena ne može, te da nije vjerovala kako će ga djetetom zadržati uz sebe.
Ipak, kazala je kako ona i Goran o njihovoj vezi nikada nisu razgovarali kao usputnoj aferi, ali niti da joj je glumac ikada obećao da će ostaviti svoju suprugu Ivanu Vrdoljak.

Unatoč svim lijepim riječima koje još uvijek ima za njega, ogorčena je što Goran nije pokazao nikakvu želju da vidi Lanu Lourdes, nego je samo kazao kako mu se može javiti jednoga dana ako postane pristojna djevojka.
Mirela je ispričala i kako su se ona i glumac najčešće sastajali u njezinom iznajmljenom stanu, te da mu je kuhala. Također je dodala kako je i ona odlazila k Goranu koji je, prisjetila se, bio jako ljubazan domaćin. Nada se da će jednoga dana s Goranom imati normalan odnos zbog njihove kćeri, no svjesna je kako je njihova veza za oboje prošlost.

Vezane vijesti

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Banjalučki filmaši najavljuju snimanje hollywoodskog filma o istinitom događaju za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, izvještava Blic. Nitko od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika