05.02.2009. / 12:46

Autor: Plamenko Cvitić

Propao natječaj za upravitelja Arene: najskuplja dvorana zjapit će prazna

Rukovodstvo Ingre odbija dati suglasnost za odabir budućeg upravitelja Arene Zagreb, dok Grad Zagreb ne uplati depozit u visini godišnjeg najma i prvu ratu te preuzme dvoranu

Poništenje natječaja za upravitelja Arene Zagreb bila je jedina logična odluka zagrebačkih gradskih vlasti. Naime, Grad Zagreb je izdao i proveo natječaj prije nego što je uopće došao u posjed Arene Zagreb, što po mišljenju pravnih stručnjaka znači da cijeli postupak nema nikakve pravne osnove.

Posljednjih dana doznalo se da Grad Zagreb odbija preuzeti Arenu dok god Ingra za nju ne dobije trajnu uporabnu dozvolu. Shodno tome, Grad još uvijek nije uplatio depozit u visini godišnjeg najma, kao ni prvu ratu.

Zbog toga je rukovodstvo Ingre odlučilo ignorirati natječaj za upravitelja Arene, odnosno ne dati svoju suglasnost ni za jednog mogućeg kandidata. Drugim riječima, dok Grad ne dođe u posjed Arene, besmisleno je provoditi bilo kakav natječaj za upravitelja dvorane.

Vezane vijesti

Novi misteriozni ugovor od 30,7 milijuna eura za Ingru

Novi misteriozni ugovor od 30,7 milijuna eura za Ingru

Na istom tradicionalnom tržištu na kojem je Ingra sklopila lanjski visokovrijedan projekt, nisu željeli otkriti kojem, ugovorena je realizacija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika