06.02.2009. / 12:10

Autor: Anamarija Kronast

Za modne sladokusce: Zegna u Centru Kaptol

Butik, kakvi se inače nalaze na Beverly Hillsu, New Yorku i Hong Kongu jučer je navečer otvoren u centru Kaptol, a za uređenje je bio zadužen arhitektonski studio iz Milana

Sinoć je u Centru Kaptol otvoren novi butik ekskluzivne talijanske muške modne marke Ermenegildo Zegna. Zagrebački dućan dizajnirao je arhitektonski studio Beretta iz Milana, a butik naglašaba sofisticiranu eleganciju modne linije, a ljubiteljica ovog branda biti će dostupne sve linije, od najskuplje: Couture u kojoj su ručno izrađeni detalji, Sartorie koja njeguje klasičan talijanski stil, casual kolekcije Zegna Sport, te mladenačke i urbane Z Zegna linije, kao i Upper Casual linije za slobodno vrijeme.

Pravi ljubitelji dobrih odijela s nestrpljenjem očekuju i ekskluzivnu Made to Measure liniju, odnosno odjeću koja se šiva po mjeri.
Dakako, u novostvorenom butiku naći će se i pletenina, modni dodaci, kožna odjeća i rublje. (Fotografije: Mateja Vrčković)

Fotogalerija

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika