17.02.2009. / 10:42

Autor: Andrea Belin

DNK test za bebu 13-godišnjeg dječaka

Nakon što se posljednjih dana britanskim novinama javilo čak osam dječaka koji tvrde da su očevi djevojčice 15-godišnje Chantelle, ona i njezin dečko, 13-godišnji Alfie odlučili su dokazati tko su pravi roditelji

Tek će DNK test pokazati tko je pravi otac malene MaisieTek će DNK test pokazati tko je pravi otac malene MaisieRoditelji Alfieja Pattena, dječaka koji je sa 13 godina postao otac malene Maisie, traže što hitniji DNK test.
Nakon što su se dvojica dječaka javila da su spavali s 15-godišnjom majkom Chantelle Stedman, postoji mogućnost da je bilo koji od njih Maisiein otac. Mali Alfie ne sumnja da je on otac djevojčice, ali razljutili su ga napisi u novinama da je njegova djevojka spavala s čak osmoricom dječaka u isto vrijeme.

Socijalne službe su pristale na test za dobrobit djece. "Što prije to obavimo, to će prije Alfie i Chantelle moći početi biti roditelji" - rekla je Chantelleina majka, Penny Stedman, koja je uvjerena da je ipak Alfie otac njezine unuke. Dok se ne obavi DNK analiza, Chanteeeina majka je zatražila da njezina kći ostane skrivena u bolnici kako ne bi svakodnevno bila podložna tračevima.


Naime, jedan od dječaka šesnaestogodišnji Richard Goodsell tvrdi kako je on pravi otac tek rođene kćeri najmlađeg oca, Alfija Pattena . Međutim, javio se i četrnaestogodišnji Tyler Barker koji se pribojava da bi mogao biti otac. Ipak unatoč svemu, Alfie tvrdi da su on i Chantelle dvije godine u vezi te da je on jedini dečko kojeg je imala. Tko je zaista otac male Maisie saznat će se za otprilike tjedan dana.

Vezane vijesti

DNA dokazao: Alfie Patten (13) ipak nije najmlađi tata na svijetu

DNA dokazao: Alfie Patten (13) ipak nije najmlađi tata na svijetu

Kao što su mnogi i sumnjali, 13-godišnji britanski dječak Alfie Patten ipak nije otac dvomjesečne djevojčice Maisie Roxanne, tako su pokazali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika