26.03.2009. / 12:02

Autor: Anamarija Kronast

DNA dokazao: Alfie Patten (13) ipak nije najmlađi tata na svijetu

Dječak je beskrajno razočaran, ali ne zbog toga što ispada kako nije otac nego zbog činjenice da je tek sada saznao da je njegova djevojka Chantelle, s kojom je u vezi dvije godine, imala i druge muškarce. A mislio je da mu je vjerna

Alfie ipak nije otac djevojčiceAlfie ipak nije otac djevojčiceKao što su mnogi i sumnjali, 13-godišnji britanski dječak Alfie Patten ipak nije otac dvomjesečne djevojčice Maisie Roxanne, tako su pokazali rezultatu DNA testa. On je imao intimne odnose s djevojčinom majkom Chantelle Stedman (15), no ona je imala i druge ljubavnike od kojih je jedan i otac njezine bebe.

Doduše, istina je da su se neki od njih javili nakon što je djevojčica zatrudnjela i da su kategorički tvrdili kako su oni očevi, no Chantelle je bila sigurna kako je baš s Alfieom ostala u drugom stanju., premda su njih dvoje samo jednom imali seksualni odnos. No, premda nisu koristili kontracepciju, maloljetni Alfie nije toliko shrvan činjenicom da nije otac bebe nego spoznajom da je njegova draga imala i druge ljubavnike.

Svojedobno je novinarima tvrdio kako je on jedina Chantellina ljubav, a zajedno su dvije godine. U vrijeme prije nego je DNA test pokazao kako Alfie nije otac djeteta i Chantelle je tvrdila isto, a navodno ju je majka nagovorila na takvu priču. Njezin je cilj bio prodati tabloidima ljubavnu dramu dvoje tinejdžera, no na kraju se nitko nije javio s posebnom novčanom ponudom pa joj je plan propao.

Vezane vijesti

Britanski 13-godišnjak Alfie Patten nije otac nego žrtva financijske prevare

Britanski 13-godišnjak Alfie Patten nije otac nego žrtva financijske prevare

Britanski 13-godišnjak Alfie Patten, poznati maloljetni otac, žrtva je prevare koja je smišljenja kako bi se zaradio novac od ugovora s medijskim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika