27.02.2009. / 15:56

Autor: Marko Ćustić

Ekskluzivno: Igor Cukrov najveći je favorit Dore 2009.

Od ostalih favorita spominje se grupa Femminem, tri djevojke koje su nastup, za razliku od Cukrova, izborile na polufinalnoj večeri

Igoru Cukrovu je Tonči Huljić obećao svjetsku karijeruIgoru Cukrovu je Tonči Huljić obećao svjetsku karijeruPred večerašnje finale Dore, natjecanje na kojem će se odlučiti o hrvatskom predstavniku na Pjesmi Eurovizije u Moskvi, u Opatiji se sve glasnije priča o tome da je najveći večerašnji favorit Igor Cukrov s pjesmom Lijepa Tena.

Mladi Splićanin poznat iz reality showa Operacija trijumf inače pjeva pjesmu iz Huljićeve kuhinje pa mnogi s kojima su naši reporteri razgovarali na terenu smatraju da ga Tonći Huljić "gura". Međutim, činjenica je da su Huljićevi izvođači od dosadašnjih 17 pojavljivanja na Eurosongu predstavljali Hrvatsku tek tri puta pa u takvim tvrdnjama vjerojatno nema mnogo istine. Također, prošle i pretprošle godine su na Dori pobijedili Dragonfly i Kraljevi ulice i teško je povjerovati da je njih netko "gurao".

Od ostalih favorita spominje se grupa Femminem, tri djevojke koje su nastup, za razliku od Cukrova, izborile na polufinalnoj večeri. Treći veliki favorit sinoćnjom je pobjedom postala klapa Intrade. Na neki način bi bilo zanimljivo vidjeti kako bi na Eurosongu prošla tradicionalna klapska pjesma.

Dok budete pratili večerašnje finale svakako pri ruci imajte i kompjutor jer ćemo na našim web stranicama uživo komentirati pjesme i izvođače.

Vezane vijesti

Zbog Opatije žrtvuju ulazak u EU

Zbog Opatije žrtvuju ulazak u EU

Dok se u Bruxellesu prezentira novi akcijski plan za ispunjenje obveza prema Europskoj uniji, vladajuća koalcija niže odluke koje ne samo da nisu u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika