03.03.2009. / 14:26

Autor: Dean Sinovčić

Usprkos glasinama, posljednji film Heatha Ledgera bit će prikazan u kinima

Film "The Imaginarium of Doctor Parnassus“ tijekom čijeg snimanja je Heath Ledger umro, bit će prikazan i u Hrvatskoj i u ostatku svijeta.

Redatelj Terry Gilliam daje upute glumcu Christopheru Plummeru tijekom snimanja filma „The Imaginarium of Doctor Parnassus“ Redatelj Terry Gilliam daje upute glumcu Christopheru Plummeru tijekom snimanja filma „The Imaginarium of Doctor Parnassus“ Posljednji film Heatha Ledgera „The Imaginarium of Doctor Parnassus" koji je režirao Terry Gilliam bit će prikazan u kinima, kako svjetskim tako i hrvatskim, usprkos netočnim glasinama koje su se pojavile i na hrvatskim web stranicama. Snimanje filma o dr. Parnassusu kojeg glumi Christopher Plummer i njegovom putujućem šou upalo je u probleme kada je glumac Heath Ledger umro, snimivši tek trećinu svojih scena, ali je film nakon prvotnog šoka snimljen do kraja te su Ledgera u ulozy Tonyja zamijenili Jude Law, Colin Farrell i Johnny Depp. Glasine o neprikazivanju filma u kinima pokrenuo je Steven Zeitchik na svom blogu na stranicama filmskog magazina The Hollywood Reporter, ali ne i u papirnatom idanju magazina. Predstavnici producentske kompanije Mandate International odmah su poslali e-mail distributerima filma diljem svijeta pa tako i hrvatskom distributeru filma, kompaniji MG Film, čiji nam je direktor distribucije Bojan Guštin ustupio e-mail s demantijem.
Heath Ledger na jednoj od rijetkih fotografija sa snimanja filma Terryja GilliamaHeath Ledger na jednoj od rijetkih fotografija sa snimanja filma Terryja GilliamaKako stoji u e-mailu, film se trenutno nalazi u postprodukciji i biti će dovršen tijekom travnja. Kada se film dovrši, bit će prikazan američkim distributerima te će se tada pronaći distributerska kompanija koja će otkupiti film za prikazivanje u Americi. Što se tiče ostatka svijeta, film je prodan u više od 90 posto zemalja, uključujući i Hrvatsku, što znači da je već sada sigurno da će film biti prikazan u kinima u ostatku svijeta, dok se američka premijera očekuje potkraj godine.

Pri tome nam je ekskluzivno ustupljena i jedna fotografija sa snimanja filma koju je kompanija Mandate International poslala kompaniji MG Film iz Zagreba. Bilo bi doista neshvatljivo da se film s takvim glumcima, ujedno i posljednja uloga Heatha Ledgera, ne pojavi u svjetskim kinima.

Pogledajte najavu za film „The Imaginarium of Doctor Parnassus" kojeg objašnjava Terry Gilliam osobno:

Vezane vijesti

Stan preminulog Heatha Ledgera ponovno u prodaji: Cijena 5 milijuna dolara

Stan preminulog Heatha Ledgera ponovno u prodaji: Cijena 5 milijuna dolara

Newyorški stan preminulog glumca Heatha Ledgera ponovno je na stavljen u prodaju. Ovaj luksuzni stan ima 400 kvadrata, nalazi se u zgradi iz 1920.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika