03.03.2009. / 17:07

Autor: Hina

Sarkozyu prijete smrću, poslali mu devetmilimetarski metak

Slično pismo s metkom od 9 mm primile su potkraj tjedna i ministrice pravosuđa Rachida Dati i unutarnjih poslova Michele Alliot-Marie, izvijestila su dotična ministarstva

Francuski predsjednik Nicolas SarkozyFrancuski predsjednik Nicolas SarkozyPismo s prijetnjom smrću, u kojemu je bio i devetmilimetarski metak, nepoznate osobe poslale su francuskom predsjedniku Nicolasu Sarkozyju, objavilo je u utorak pariško državno odvjetništvo.

Slično pismo s metkom od 9 mm primile su potkraj tjedna i ministrice pravosuđa Rachida Dati i unutarnjih poslova Michele Alliot-Marie, izvijestila su dotična ministarstva.

U ponedjeljak je takvo pismo primio i bivši premijer Alain Juppe koji je i gradonačelnik Bordeauxa, objavio je njegov ured.

Više zastupnika iz predsjedničke stranke UMP na jugozapadu Francuske primili su zadnjih tjedana pisma s prijetnjom smrću i s metcima.

Pariško državno odvjetništvo za suzbijanje terorizma počelo je predistragu o tim pismima.

Vezane vijesti

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, kojega je na izborima 6. svibnja pobijedio socijalist Francois Hollande, otići će iz "aktivne politike"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika