05.03.2009. / 09:29

Autor: Nacionalova redakcija

Poučak lokalne vlasti: Tadićev ministar 'pojeo' 600 tisuća ćevapa pa 'zaboravio' platiti

Prema računici lista Danas, bivši su čelnici Novog Pazara morali pojesti 600.000 komada ćevapčića, odnosno 576,9 komada dnevno, ukoliko se strogo poštuju samo radni dani tijekom 48 mjeseci te prosječna cijena od 10 dinara po ćevapčiću

Sulejman Ugljanin, ministar bez portfelja i političar sa razvijenom ljubavlju prema ćevapima Sulejman Ugljanin, ministar bez portfelja i političar sa razvijenom ljubavlju prema ćevapima Srpski mediji nedavno su otkrili kako su iza prethodne i očigledno rastrošne vlasti u Novom Pazaru ostali veliki i nepodmireni dugovi. Naime, gradski su poglavari izgleda voljeli jesti čevape, ali nisu imali naviku da plaćaju iste, već se tijekom godina sve gomilalo na teret proračuna lokalne samouprave.

Kako prenosi B92, vlast na čelu sa Sulejmanom Ugljaninom razotkrivena je nakon što je nova gradska administracija Novog Pazara dobila rješenje Općinskog suda, prema kojem sada moraju platiti dug od šest milijuna dinara Samostalnoj ugostiteljskoj radnji 'Šadrvan', poznatijoj inače kao ćevabdžinica "Kod Jonuza".

Trenutačni ministar bez portfelja u srpskoj vladi Sulejman Ugljanin i njegovi pobočnici, ćevape su prema rješenju Općinskog suda jeli u razdoblju od veljače 2004. do veljače 2008. godine, dakle pune četiri godine. Prema računici lista Danas, bivši su čelnici Novog Pazara morali pojesti 600.000 komada ćevapčića, odnosno 576,9 komada dnevno, ukoliko se strogo poštuju samo radni dani tijekom 48 mjeseci te prosječna cijena od 10 dinara po ćevapčiću.

Sada će grad i nova administracija morati ići na sudsku parnicu zbog enormnog duga, ali to vjerojatno neće biti sve. Naime, iz Gradskog su pravobraniteljstva došle informacije kako se tri restorana pripremaju podignuti zahtjeve za naplatu dugovanja za piće, koje su iz bivše vlasti popili, a očigledno ni to nisu platili.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika