06.03.2009. / 16:33

Autor: Anamarija Kronast

Samo na našem portalu: Astroterapeutkinja Anđelka Subašić odgovara na sva vaša pitanja

Ukoliko mislite da bi vam savjet naše astrologinje na bilo koji način mogao pomoći, slobodno joj se obratite na naš mail astroterapija@nacional.hr. Postavite joj konkretno pitanje te navedite točan datum, vrijeme i mjesto rođenja...

Anđelka Subašić svojim je savjetima pomogla mnogimaAnđelka Subašić svojim je savjetima pomogla mnogimaSvi holivudski celebrityji znaju da je novo pravilo: psihoterapija je out, astroterapija je in! A, od idućeg tjedna, samo na našim stranicama, ugledna riječka astrologinja i astroterapeutkinja Anđelka Subašić će odgovarati na sva vaša pitanja vezano uz ljubav, brak, djecu, prijateljstva, te vam, pomoću horoskopa, savjetovati kako da postupite u nekoj životnoj situaciji.

Ne moramo vam ni reći da je Jennifer Aniston, nakon svih problema koje je imala, konačno odlučila potražiti savjet astroterapeuta. I, krenulo joj je! Njezin film "Marley&Me", u samo 10 tjedana je u Americi zaradio 142 milijuna dolara! Dakle, ukoliko mislite da bi vam savjet naše astrologinje na bilo koji način mogao pomoći, slobodno joj se obratite na naš mail astroterapija@nacional.hr. Postavite joj konkretno pitanje te navedite točan datum, vrijeme i mjesto rođenja. Odgovor ćete moći pročitati na našim novim astro stranicama.

No, ukoliko vas ne muče privatni problemi nego vas zanima samo i isključivo posao, Anđelka će također savjetovati i o svim poslovnim transakcijama. Naime, svakog ćete dana moći pročitati poslovni savjet dana, poslovnu prognozu za aktualni mjesec te godišnju prognozu. Dakle, nema više isprike za loše investicije!
A, ako vam je bio najdraži tjedni horoskop iz Nacionala koji piše astrologija Mira Ljubić Lorger i dalje ćete u njemu moći uživati na našim stranicama! Dobru zabavu uz našu poslovnu astrologiju i astroterapiju!

Vezane vijesti

Sanaderov usud 'Saturnovog ciklusa'

Sanaderov usud 'Saturnovog ciklusa'

Ivo Sanader se uzalud nadao izlasku na slobodu. Kako njegovo suđenje počinje u vrijeme Saturnovog ciklusa, najkraći mogući rok trajanja suđenja je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika