07.03.2009. / 09:27

Autor: Anamarija Kronast

Ante ispao s Farme, ukućani očajni što je Marija ostala

U igri znanja Riječanka je ipak pokazala da se bolje pripremala za pitanja i bez puno problema je odgovarala na sva postavljena pitanja, čime je izbacila svog dualistu

Anti se taman svidio seoski život (Foto: NovaTV)Anti se taman svidio seoski život (Foto: NovaTV)Premda su se uoči prvog dvoboja u ovoj sezoni Farme, svi ukućani seoskog imanja u blizini Ivanić Grada molili da Marija Štrajh ispadne, ipak se dogodilo obrnuto. U igri znanja je pobijedila Antu Gotovca koji je tako postao prvi stanovnik koji je napustio Farmu. Zbog svog je poraza Ante bio vidno razočaran jer je očekivao kako će ipak ostati još neko vrijeme. Naime, unatoč prvotnim premisama, zaključio je kako mu se ipak sviđa seoski život.

Njegova supruga Simonica bila je razočarana što joj muž odlazi, no on je poručio da se bori do kraja. Mlada se pjevačica čak nije ni rasplakala, a kasnije je čak bila i čisto dobre volje. Ipak, nekim farmerima jučerašnji dan nije bio najsretniji, osobito Tanji Jovanović koja je čak pomišljala da napusti imanje.

Dobre volje nisu bile ni Marina Perazić i Ivana Paris, a teško je reći ima li u kući ijedan stanar kojemu je bilo drago što je Marija Štrajh izbacila Antu. No, poraz je iza njega, a brine ga jedino što će mu Centar za socijalnu skrb reći nakon izjave Marije Štrajh da joj je nudio kokain.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika