09.03.2009. / 10:20

Autor: Nacionalova redakcija

Žene bacale grudnjake na Zdravka Ćolića

"Dobra večer Zagreb, dobra večer Hrvatska, svim ženama sretan 8. mart", pozdravio je Zdravko Čolić publiku na početku koncerta. Za sam početak otpjevao je pjesmu Produži dalje koja je, baš kao i svaka slijedeća, izazvala velike ovacije

Zdravko ČolićZdravko ČolićGotovo 20 tisuća ljudi uživalo je sinoć u zagrebačkoj Areni na koncertu vječnog šarmera Zdravka Čolića. Zadovljna publika i nakon tri sata nizanja starijih i novijih Čolićevih pjesama nije ge htjela pustiti pa je vječiti dječak pozivan na tri bisa. Najveselije su ipak bile pripadnice ljepšeg spola kojima je Čolić uljepšao Dan žena.

Osim Čolića, za dobru atmosferu tijekom večeri pobrinuo se i njegov prateći band te tri gudača iz Zagrebačke filharmonije i balerine. "Dobra večer Zagreb, dobra večer Hrvatska, svim ženama sretan 8. mart", pozdravio je Zdravko Čolić publiku na početku koncerta. Za sam početak otpjevao je pjesmu Produži dalje koja je, baš kao i svaka slijedeća, izazvala velike ovacije.

Na koncertu je viđeno i mnoštvo poznatih osoba iz hrvatskog javnog života poput Vladimira Mihaljeka, Nene Belana, Baruna, Nikše Bratoša, Mirne Berend, Ive Todorić, Ive Balaban, Branke Krstulović, Miroslav Rusa, Tarika Filipovića, Jelene Veljače, Luke Nižetića, Jelene Radan i drugih.

Šarmantni Čolić koncert je završio pjesmama Ti si mi u krvi i Pjesmo moja, a publika je za kraj imala prilike uživati i u velikom vatrometu.

Fotogalerija s koncerta Zdravka Čolića

Vezane vijesti

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Iako je iza Zdravka Čolića duga karijera koja datira još od kraja šezdestih godina prošlog stoljeća, interes publike za njegovim nastupima se ne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika