17.05.2010. / 15:00

Autor: Andrea Belin

Jelena Bosančić se pohvalila farmerima: Upucavao mi se Zdravko Čolić

U trenutku kada je s Josipom Ivančićem razgovarala o muškarcima s kojima je izlazila, manekenka se osvrnula i na poznatog pjevača. Kazala je kako joj je na jednom koncertu uputio poljubac

Jelena BosančićJelena BosančićJelena Bosančić je s Josipom Ivančićem razgovarala o muškarcima s kojima je svojedobno izlazila, a manekenka je uvjerena kako je i pjevač Zdravko Čolić podlegao njenim čarima.

Prepričala je Josipu situaciju s koncerta kada joj je poznati pjevač poslao poljubac. Josip je ironično rekao Jeleni: "Ti si stvarno mislila da je on poslao samo tebi. Ivo ajde joj ti objasni". No, Jelena je odlučno branila svoje mišljenje i rekla kako je to istina jer je ona bila sama, okružena muškarcima. "Ja znam da je Zdravko meni poslao poljubac", zaključila je Jelena.

Nakon priče o Čoliću, Jelena je Antoniju Marušiću dala zanimljiv prijedlog: "Ja sam te mislila pitati ako ćeš ti imati curu, a ja momka, hoće li se ona naljutiti ako ti i ja odemo na Zrće desetak dana". Antonio je kroz smijeh upitao je li taj odmor prijateljski te zaključio da bi bilo najbolje da kada njih dvoje stignu na Zrće promijene brojeve.

Razgovor o Kusturici i Deppu

Antonio Marušić je započeo temu o Johnnyju Deepu i Emiru Kusturici. Nije mu bilo jasno kako je glumac poput Deepa odlučio glumiti u Kusturičinu filmu. Branka Mutti je objasnila Antoniju: "Zato što su prijatelji od kada je on bio student, jer mu je Kusta bio profesor. Ja Kustu poznajem osobno", objašnjavala je Branka Mutti i u nastavku se osvrnula na Zabranjeno pušenje te na Kusturičinu glazbenu karijeru.

Antonio je tada kao pravi poznavatelj karijere Johnnyja Deepa zaključio: "Svaka čast, no Deep je prvenstveno muzičar". Poveo se razgovor i o pjevaču Đaniju Stipaničevu. Ivo Amulić je zaključio kako je pjevač loša kopija Vice Vukova, a Branka Mutti se u potpunosti složila s njim.

Vezane vijesti

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Iako je iza Zdravka Čolića duga karijera koja datira još od kraja šezdestih godina prošlog stoljeća, interes publike za njegovim nastupima se ne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika