09.03.2009. / 11:29

Autor: Anamarija Kronast

U2 će ipak svirati u Zagrebu

Nakon brojnih nagađanja hoće li kultni band tijekom turneje posjetiti i Hrvatsku, danas je ta informacija i službeno objavljena na njihovim stranicama

Band će nastupiti na stadionu u MaksimiruBand će nastupiti na stadionu u MaksimiruObožavatelji kultne irske skupine U2 jedva su dočekali današnji dan da na službenim stranicama grupe vide je li i Zagreb uvršten u njihovu turneju. I, želja im se konačno ostvarila jer će Bono i dečki 10. kolovoza održati veliki koncert na zagrebačkom Maksimiru.

Na njihovim službenim stranicama zasad piše kako će prodaja karata početi krajem ovog mjeseca, točnije 27. ožujka. Spektakularnu turneju na kojoj će biti puna četiri mjeseca, bend će početi 20. lipnja u Barceloni, a završiti 28. listopada u kanadskom Vancouveru.

Inače svirati će na pozornici koja je biti smještena u središtu stadiona, iznad nje biti će smješten veliki videozid. Neki su mediji čak objavili informaciju da će cijena karte biti oko 30 dolara, no to još uvijek nije službeno potvrđeno.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika