09.03.2009. / 12:36

Autor: Nacionalova redakcija

Velika antikorupcijska akcija: U Srbiji masovna uhićenja, privedeno 18 policajaca

Kako su priopćili iz srpskog MUP-a radi se o nastavku započetih akcija suzbijanja kriminala, poput krijumčarenja, te davanja i primanja mita. Ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić najavio je nastavak akcije

Ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić sa ravnateljem hrvatskog MUP-a Vladimirom FaberomMinistar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić sa ravnateljem hrvatskog MUP-a Vladimirom FaberomU tijeku je jedna od većih antikorupcijskih akcija u Srbiji. Naime, od ranih jutarnjih sati, srpska policija uhitila je najmanje 35 osoba, od kojih je 18 pripadnika policije, a pretresi objekata i daljnja privođenja se nastavljaju javljaju srbijanski mediji.

Skupina koja se sumnjiči za razne oblike kriminala, uhićena je na području Raške, Kraljeva i Novog Pazara, od kojih će najmanje dvadesetorica biti zadržana u pritvoru.

Kako su priopćili iz srpskog MUP-a radi se o nastavku započetih akcija protiv krijumčarenja robe i ljudi na granici sa Kosovom, te davanja i primanja mita. Ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić najavio je nastavak akcije. (H.Š.)

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika