11.03.2009. / 15:30

Autor: Andrea Belin

Video: Tanja otišla s Farme, a prvi dualist Pjer Žardin se rasplakao

Iako su Sonja Kovač i redatelj bili izjednačeni, na kraju je presudila gazdarica Simona koja je svoju šibicu dala Pjeru koji se na kraju i rasplakao

Pjer Žardin čak je i suzu pustio Pjer Žardin čak je i suzu pustio Prvim dualistom za ovaj tjedan proglašen je Pjer Žardin. Na sastanku na kojem se birao prvi farmer koji će se boriti u ringu, situacija je bila izjednačena. Isti broj šibica dobili su i Sonja Kovač i Pjer Žardin. Čast da donese konačnu odluku pripala je Simoni koja je ipak svoju šibicu odlučila dati Pjeru koji se na kraju i rasplakao. Na obiteljskom sastanku farmeri su odlučili da se više neće svađati jer su došli do zaključka da je nekima to postao jedini posao kojim se bave. Unatoč dogovoru da se prestanu svađati, sustanari formiraju prve klanove.

Ivana Paris je napala Marinu Perazić da se ne treba toliko truditi oko kuhinje. "To je samo igra, i nema veze što ti radiš svoj posao dobro", kazala joj je Ivana. Marinu je to jako uzrujalo te joj je uzvratila da je ona život na Farmi ne shvaća kao igru. "Ja ću se truditi da sve napravim, ja to moram jer nemam izbora, meni ovo nije igra, za mene je farma život", kazala je Marina.

Marija Štrajh tvrdi da je i Petra Maroja počela igrati igru te da ima veliku ulogu u formiranju klanova. "Vraže jedan, nisam znala da si takva", rekla joj je Marija komentrajući da je Petra baš onakva kakva treba i biti ovdje. Marija Štrajh je trenutačno najbogatija farmerica jer ima čak četiri dukata. Osim o svađama farmeri su razgovarali i o stvarima koje inaće ne znaju cijeniti. Simona se uključila u raspravu komentirajući kako se na Farmi hrani namirnicama koje inače ne jede. Požalila se i na višak kilograma koje je prikupila, kako ona tvrdi, jer ne vježba redovito.

Video: farma@novatv.hr

Tanja otišla s Farme, a prvi dualist Pjer Žardin se rasplakao

Tanja otišla s Farme, a prvi dualist Pjer Žardin se rasplakao

Tanjin odlazak s farme

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika