16.03.2009. / 14:43

Autor: Andrea Belin

Apstinencija: Farmericama nedostaje seks, zatražile vibrator!

Simona je u ime svih stanarki zatražila seksi igračkicu jer misli da će to smiriti strasti na Farmi, te da će nakon korištenja žene biti puno smirenije nego što su sada

Simona je zatražlla vibrator za djevojkeSimona je zatražlla vibrator za djevojkeFarmericama toliko nedostaje seksa da je Simona u njihovo ime zatražila vibrator. Niti jedna se od djevojaka nije bunila zbog toga, ali smatraju da im samo jedan neće biti dovoljan. Točnije, ne žele ga dijeliti. "Ti si luda, netko je rekao kako ga nešto dolje svrbi, šta si luda da ja to dijelim s nekim", u čudu je komentirala Marija Štrajh. Ženski dio ekipe komentirao je kako je njihova prostorija za nuždu neurednija od wc-a muške ekipe. Stanari se pitaju je li razlog tomu što neki od stanara veliku nuždu obavljaju oko kuće.

Stanarke više ne znaju o čemu i koga bi tračale, pa su počele komentirati tko kako kuha. Simona i Sonja Kovač tvrde da se u kuhinjiskim poslovima snalaze bolje od Marine Perazić. Sonju je između ostalog zanimalo kako izgleda jedan običan dan kod Gotovčevih. Simona joj je detaljno objasnila da, kad nema snimanja, svoju kći Gabrijelu vodi u privatni vrtić na Srebrnjaku u koji idu sve, kako ona kaže "fancy bebe". "Ide ti s onom od Tihane Zrnić kćeri. Tamo idu sve fancy bebe", povjerila se Simona Sonji.

Ivana Paris se trenutačno ne bavi tračanjem, već konstantno zavodi Dinu Bubićića iako on ne trza previše na njezina dobacivanja. Naime, Dino je proglašen i novim gazdom na Farmi. On se odmah primio čišćenja kuće, jer kako on tvrdi prijašnje gazdarice, Simona i Ivana o tome baš i nisu brinule. "Malo sam iznenađen. Nisam očekivao da ću biti gazda. Zahvaljujem Pjeru i nadam se da ću opravdati njegova očekivanja", kazao je Dino.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika