22.03.2009. / 08:42

Autor: Nacionalova redakcija

Salon Kriss iz Ivanić Grada pobjedio je na prestižnom natjecanju Extra frizer godine

Velika završnica Extrinog izbora za frizera godine održala se sinoć u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji, u sklopu šestog međunarodnog frizerskog festivala Hairstyle News, a titula o kojoj sanjaju mnogi frizeri ove je godine otišla je u ruke Kristijani Furmek i njezinom timu

U oštroj konkurenciji pobijedio je tim salona KrissU oštroj konkurenciji pobijedio je tim salona KrissProšlogodišnji osvajač drugog mjesta, frizerski salon Kriss iz Ivanić Grada, u vlasništvu Kristijane Furmek, pobjednik je četvrtog po redu izbora za Extra frizera godine. Drugo je mjesto pripalo frizerskom salonu W iz Zagreba, dok je treće mjesto po izboru stručnog žirija osvojio frizerski salon Beauty GT, također iz Zagreba. U velikom finalu su se još natjecali i frizeski salon Andi, frizerski salon Nefertiti te frizerski salon Trilab.

Velika završnica Extrinog izbora za frizera godine održala se sinoć u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji, u sklopu šestog međunarodnog frizerskog festivala Hairstyle News. Nakon predstavljanja šestero finalista stručni žiri, u sastavu Marija Rukljač, predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore, prošlogodišnji pobjednik Extrinog izbora Ivica Zanetti, predstavnik Matrixa, generalnog pokrovitelja izbora, Marko Zovko, glumica Jelena Perčin, voditeljica i glumica Iva Šulentić, te Denis Vidović, organizator Hairstyle Newsa, imao je težak izbor - odabrati najbolje u izrazito jakoj konkurenciji.

Naime, svih šestero finalista natjecali su se u kategoriji modnog šišanja i bojenja te kategoriji avangarda, a svoju su maštu, uz frizure, prikazali i kroz zanimljive scenske nastupe. Dok je žiri odlučivao koji će frizerski salon odnijeti prestižnu titulu za Extra frizera godine, mnogobrojnu publiku zabavljao je svestrani Luka Bulić, dok su program vodili Zlatan Zuhrić Zuhra i Barbara Štrbac. (M.K.)
Kako j bilo na pozornici, ali i u backstageu možete pogledati u FOTOGALERIJI

Vezane vijesti

Zbog Opatije žrtvuju ulazak u EU

Zbog Opatije žrtvuju ulazak u EU

Dok se u Bruxellesu prezentira novi akcijski plan za ispunjenje obveza prema Europskoj uniji, vladajuća koalcija niže odluke koje ne samo da nisu u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika