23.03.2009. / 11:21

Autor: Nacionalova redakcija

Čedomir Jovanović napadnut pred djecom i suprugom

Kako prenosi Blic, Jovanović je izbjegao napad te se udaljio, a napadači su ostali na mjestu napada te nastavili vrijeđati i prijetiti roditeljima njegove supruge

Čedomir Jovanović, predsjednik srpske stranke LDSČedomir Jovanović, predsjednik srpske stranke LDSTri osobe u nedjelju su u Beogradu presrele i nasrnule na predsjednika Liberalno-demokratske stranke (LDS) Čedomira Jovanovića i članove njegove obitelji, priopćeno je iz LDS-a.

U trenutku napada Jovanović je bio u automobilu u kojem se, uz njega i suprugu, nalazilo i njihovo troje djece, među kojima najmlađa kći stara dva mjeseca. Kako prenosi Blic, Jovanović je izbjegao napad te se udaljio, a napadači su ostali na mjestu napada te nastavili vrijeđati i prijetiti roditeljima njegove supruge, poručujući da će Jovanovića ubiti i da "neće ostati živi".

O napadu je obavještena zemunska policija koja je odmah reagirala i krenula u potragu za napadačima.

U priopćenju LDP-a se napominje da je ovaj napad izravna posljedica političke situacije u Srbiji i kampanje koja se vodi protiv predsjednika LDP-a Čedomira Jovanovića.

LDP poziva državne institucije i javnost da poduzmu sve kako bi se ubuduće onemogućili ovakvi događaji u kojima su ugroženi životi ne samo Čedomira Jovanovića već i malodobne djece koja nemaju nikakve veze s politikom.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika