23.03.2009. / 14:18

Autor: Anamarija Kronast

Neobičan shopping: Pošto komad cipele?

U butiku u Novom Beogradu recesija se uistinu osjeti više nego igdje drugdje. Tamo se, naime, cipele, čizme i tenisice mogu kupiti na komad. I, čini se da krize nema jer su im gotovo svi modeli rasprodani

Outlet u Beogradu je jedini butik gdje se cipele mogu kupiti na komadOutlet u Beogradu je jedini butik gdje se cipele mogu kupiti na komadDoduše, ovakva neobična ponuda nije rezultat istinske krize nego administrativne greške. Svaka cipela je carinjena pojedinačno, pa se tako i prodaje u "Outlet" butiku u Novom Beogradu. Tako, ukoliko nekome treba samo jedna cipela, ne mora kupiti par. Doduše, malo je teško zamisliti kome će trebati samo, primjerice, lijeva ili desna tenisica. Za sada su mušterije bile samo istinske ovisnice o modi koje su sparile dvije različite tenisice, presretne što nisu morale kupiti dva para.

Naime, i cijena je bitno niža jer možete kupiti jednu tenisicu za 315 dinara ili dvije za 630 dinara.

"Stjecajem okolnosti od našeg inozemnog partnera smo dobili zaista komadno obuću i tako smo je morali i cariniti, međutim naši vrijedni ljudi sparili su sve te cipele pa smo pomislili da bi bila dobra ideja za vrijeme globalne krize staviti natpis cipele na komad", objašnjava Vesna Senić, direktorica marketinga.

Kupci su iznenađeni ovakvom ponudom, pa im, prije svega zbog izuzetno povoljne cijeene, ne smeta da neko vrijeme provedu tražeći cipelu ili tenisicu koja bi odgovarala prvoj. Štoviše, trgovci tvrde da nisu imali neobičnih zahtjeva ili neumjesnih komentara, a neke su mušterije bile i izuzetno duhovite.
"Reakcije su uglavnom pozitivne, komentari su duhoviti, obuća je jeftina, tako da rado kupuju-tvrdi poslovođa Boris Kovačević.

Vezane vijesti

U Beogradu pronađena Cezanneova slika vrijedna 100 milijuna eura

U Beogradu pronađena Cezanneova slika vrijedna 100 milijuna eura

U akciji Službe za borbu protiv organiziranog kriminala i Tužiteljstva za organizirani kriminal u Beogradu i Čačku uhićeno je troje osumnjičenih za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika